tako je, ima ga, srečen je pač v svoji bizarnosti..... ti pa bos glumil pa stiskal, pa fasado limal in se hvalil pred kolegi, da pokuriš 200€ na leto. Pa je tudi sreča. Trda zemlja pa oba počaka, tak al drugače..... Q7 z min. 350.000km in goodride Zuper gumami na 20".
Evo, doma pa prazna hiša s fasado ... kaj ti bo fasada, ko si na morju?Aja pa na morju sem bil z družino 4 tedne letos, to mi pomeni še največ od vsega.
aja, sm mislu, da si tipičen alterjevc: pozimi v Dominikani, na Hawajih, Sejšelih, poleti pa smučanje na ledeniku ... hm?Fasada je za pozimi ne za poleti ddddddd.
Ze ene pet let. So imeli se eno z vecjim popustom pa mi je usla iz glave. Ce kdo ve naj pov3za vse, ki boste naročevali na gumax.si ; sem jim pisal mail za kodo za popust in je za 2eur/kos koda sledeča: zvestobajelepa
Kdo v Ljubljani in okolici (50km) ima na zalogi velik izbor zimskih gum? Trenutno imam kaksnega Spana v mislih, kdo se?
Po spletu okoliscin bi rabil danes 4 zimske gume 245/40 R19 94W za alltracka. Glede na to da so v homologaciji in na avtu sedaj "original" pireli gume za katere ne potrebujes niti kita (seal.inside), me zanima kako rešiti ta problem.
1.Run flat,
2.kupiti kit.
3. Obstajajo tudi zimske gume v tej "seal inside" tehniki?
Hvala, sem tudi njih klical pa je rekla da ene tri 4 ure dobava v Lj. Minuto za tem pa me klice "hisni" lokalni vulkanizer da v tem casu dobi tudi on gume nokian.Lj, VodnikovaSearch - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume |
Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s sodobnimi pristopi. Imamo bogate izkušnje in znanje pri opremljanju jeklenih konjičkov z novimi pnevmatikami. Montažo pnevmatik opravljamo v moderni servisni delavnici v...www.gume-pnevmatike.com