Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Takih butcev je v forumu "avtomobilizem" kar nekaj.
Ti pa men povej zakaj bi se pri -4 drajsal z starimi ali pa novimi letnimi gumami?!Citat:
Daj ti meni povej zakaj bi se pri +10 drajslal z novimi zimskimi gumami?!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Takih butcev je v forumu "avtomobilizem" kar nekaj.
Pravjo, da se z zimskimi gumami neda vozit po kopni in suhi cesti. Da trpijo oni in avto.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ti pa men povej zakaj bi se pri -4 drajsal z starimi ali pa novimi letnimi gumami?!Citat:
Tud tle bi rabil samo pol ure dela, da bi jih zamenjal.
Kakopak....Citat:
stari butec-baba je zadnjic vozila po moji strani in sem vesel, da sem imel letne gume, ker sem preprecil, da bi sla plavat v reko pod mostom
Res boš stare ljudi to težko prepričal, ker že veliko vedo in takim traparijam ne verjamejo.Citat:
zato ker pri -4, ce ni snega letne tudi bolje primejo (sploh dve, tri dimenzije sirse) ampak stare ljudi je to tezko prepricati
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tud tle bi rabil samo pol ure dela, da bi jih zamenjal.
Hja, pol pa po teoriji nekaterih visokih poznavalcev iz avtoforuma, ne preostane druzga, kot da daš pri tej vročini zimske gume dol, pa letne gor, jutri zjutraj, ko se bo pa ohladilo, pa letne dol in zimske gor.Citat:
ksz... ma kaki sneg... če pa mamo trenutno 11°C zunaj
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hja, pol pa po teoriji nekaterih visokih poznavalcev iz avtoforuma, ne preostane druzga, kot da daš pri tej vročini zimske gume dol, pa letne gor, jutri zjutraj, ko se bo pa ohladilo, pa letne dol in zimske gor.Citat:
ksz... ma kaki sneg... če pa mamo trenutno 11°C zunaj
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
baje po nižinah od 5-10cm... nič pretiranega! je pa seveda odvisno od lege!
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Ljudje, ne se sekirat, snega ne bo. Termometer kaže 7 °C.