Ufff, prvič sem se seznanil s kištami daljnega '93, ko je sestra za birmansko darilo dobila 386-ko s 33 Mhz ob vklopljenem turbu...8 Mhz ob izklopljenem
Pa za takratne razmere neverjetno...barven ekran. 14'' Samsung SyncMaster 3. Mater smo bli glavni v ulci
Seveda sem večinoma samo jaz visel gor
Potem so z leti prihajale novitete in kar naenkrat ta zadeva ni bila dovolj...nekako sem packal in šravfal po kišti, počasi menjal komponente in pristal s P90, 32 rama, 500 mb diska, 2 Mb grafično...samo monitor je ostal isti
Tista kišta je po parih letih izdahnila, nakar sem prvič sam kupil svojo kišto...nekaj časa sem bil celo brez računalnika...to je bla muka
nakar je konec leta 2002 je prišel na dom Celeron 2 Ghz, 256 mb rama, 64 MB grafična, 80 Gb diska...pa po skoraj 10 letih letih celo nov monitor...prav tako Samsung...
Imel sem ga do začetka letošnjega leta, ko ga je zamenjala nova žverca (opis pod nickom
), monitor sem pa menjal slabo leto nazaj...
Lepo se je spominjat kaj vse smo počeli približno 15 let nazaj in kako smo tekali en do drugega z disketami v rokah, da smo si presneli nove špile. Sedaj pa več 100x večje datoteke vlečemo preko 'ene žičke', besede disketa pa sploh ne slišimo več...
Nostalgija katere se je lepo spominjati