Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
naj se nekdo izkaže z obnovo...
men se tok ang. teksta ne da brat...
Pa sem maš iz slikarja slike
Ne nisem jaz prevajal
V redu ... Ni mi mar, če ste fantje verjameš ... to je resnično. To je najbolj neprijetno stvar, ki sem jih kdaj doživela ... je bilo strašno noč zame .. in sem jih deli z vami fantje, ker ne želim vse moje misc bratje, da morajo iti skozi to .. zlasti ker bi lahko vse bilo mogoče preprosto preprečiti. Imam dodano MS barve, slike, tako da boste imeli boljšo idejo o tem, kaj se je zgodilo. To je zelo dolgo, ampak bom naredil moj najboljši Prepričavati vse pomembne podrobnosti. no **** ing stene ..... prebral, da shranite sami od tega kaj takega ...
Kakorkoli ...
Če ste bili po mojem socialne anksioznosti nit, ki bi jih naučili, da sem dobil asian število deklet v moj zadnji update (srečanje ni bilo zabeleženo unfortunetely ker je moj fotoaparat zamrznila). Ampak vseeno, to je bilo več kot teden dni in sem občutek, kot ob odmor od izpit študira, in sem mislil, da če nisem poklicala, preden so bili izpiti storiti potem jaz ne bi dobil priložnost, da bi jo videla šele po prekinitvi (ki bi morda predolgo). Zato sem poklical gor in jo vprašala, če je želela, da bi odmor od študija in pridi na kavo. Pa je rekla ja, in sva se spoznala na kampusu kavarni. Imeli smo nekaj manjših govori, in da je šlo dobro na splošno. Potem je rekla "hej moj sostanovalec je kar nekaj kitajsko hrano za večerjo, ker njen fant ni več, bi radi prišli in ga poskusite malo? Ona ponavadi naredi tako, več kot potrebno." Zdaj na tej točki sem se počutil všeč biti sem moral sprejeti sh! T, vendar ni bilo tako, kot sem lahko zavrnejo to priložnost, se je zdelo, kot da je na mene in to bi bila enkratna priložnost za spoznavanje drug drugega naprej. Zato sem se odločil poskusiti in držite moje sranje čim dlje (jaz ne sranje v javnih straniščih) in sprejeti njeno povabilo.
Pa smo šli nazaj v svoje mesto, je nekaj hrane (zelo dobra btw) ... in ****... Morala sem sprejeti sprejeti sh! T res slabo ... in tudi jaz moral scat res slabo (sem menil, da je bilo preveč, ker nisem prinesla moja lulat steklenice z mano na datum) ... Res ne želijo uporabiti svoj WC, ker nisem hotel smrdi do kraja ... vendar je postala tako neznosna do točke, ko lahko čutim iztrebek popping iz mojega danke .. poslabšati stvari, da sem bil dejansko začelo erekcijo (ne vem zakaj .. ampak to je tisto, kar se je zgodilo). Zato sem odhitela na stranišče ... in tako se začne najslabši možni scenarij imagineable.
I podirajo moje hlače korak do stranišča in sem nato soočiti z Groženj zmote, moram zelo slabo da OBE lulat in POO .... IN imam erekcijo .... **** kaj naj storim? Katere naj naredim najprej?
Zato sem v bend in poskusite potisnite svoj penis postavili nekoliko navzdol scati v more ... ampak kot sem relax moje mišice medeničnega dna za sprostitev urina .. Počutim se začnejo moje sranje, da pridejo ven ob istem času!
Torej sem kot "fuk to ... Jaz bom samo poskusil in držite lulat in pustite poo pride ven" ... zato sem sedel na lahko ... primite moj penis trd, da poskusite in "blok" je ... in potem sem se potrudil, da naj pridejo iz dreka .... da ne dela tako dobro ...
Kot sem sproščeno svoj analni sphincters ... moje mišice medeničnega dna, kot dobro in sproščeno urinirati začeli poleti po vsej tleh ... Začel sem paniko na tem mestu ... zato sem se obupno, ki svoje sranja spet, ko sem poskušal poriniti / ukrivi postaviti svoj penis v stranišče. Ko je bilo v. .. Poskušal sem se urinirati in sranje ob istem času, toda moja rit je bila predaleč, in to veliko sranje začelo, ki plujejo iz sklede manjka, pristanek delno na hrbtni platišča in delno na tleh.
Nato sem vse, kar se je zaključila še sveže (ne morete si predstavljati bolečino večkrat blokiranje sebe od lulajo in pooing ko ste gre tako slabo) ... wtf je bil naj storim? I ali lulat na tla ali njen poo na njeno tleh .... potem pa iz čiste obupa in instinkt idejo izstrelil v mojo glavo:
Stekel sem v njeno kad in pustil sem šel tja ... Mislil sem, da vsaj na ta način sem lahko sperite vse navzdol namesto pridobivanje sh! T na njeno tleh ....
Na tej točki se stvari še slabše ...
Iztrebek ne bi **** ing raztopi ... in prekleto Bish me je spraševal wtf delam prhanje v svojem WC ....
Jaz torej odgovoriti, "yea lol ... jaz sem prhanje ... je to ok ?"...
ona pravi: kaj za vraga? Zakaj? da ne misliš, da imamo seks si??
Na tem mestu ne morem niti razmišljati in sem šali (retardedly) pravijo: da smo lol
ona potem gets mad, in pravi: wtf? je to nekakšna šala ... priti ven!
Rečem: ne prosimo, da ne pride v. .. Nisem še narediti ...
Na tej točki vročo vodo sem bil using poskusiti in raztopimo moja sh! Ne spusti je sh! T hlape vonjem po vsem sobo .. in bilo je precej žarko ... punca bi lahko vonj, in rekla: "Zakaj hudiča ne diši tako **** ing slabo? Kaj za vraga delaš tam notri??"
Sem rekel: prosim, ne pride v. .. verjemi mi .. boste žal ...
ona pravi: **** to ... ven zdaj ali sem odklepanje vrat ..
Prosim ji ni preveč ... pa izgubi svoje potrpljenje in potem odpre vrata. Ona je mrtva, v ustavi jo skladbe. Tam sem bil jaz pred njo stoji s psevdo-pokončna penisa, ki ostanejo po ostanek odpade na moji riti, velike pol turds raztopi v svoji kadi, turds na tleh poleg nje WC in lulat po vsem tleh pred lahko .. . Bil sem tako **** ing nerodno ... Začel sem drgetanje ... zgleda me pa pokriva usta in nos in šepeta ... "wtf si naredil ???"... je bila, da se začne jokati ... Sem malo oklevala in sem poskusil, da pojasni sebi sem se potrudil po svojih najboljših močeh ... I. .. Žal mi je "... Nato prezrcali ven in mi pravi, za čiščenje nered ali ona kliče policijo. Strinjam se, da to storite.
Ona listi, in sem nekaj grap toaletni papir ... pick up turds od tal in kad, kretnjo jih lahko, in nato nadaljujte, da sem čisto sveže tla in kad z milom, vodo in veliko tkiva. Odvrgel sem večino tkiv v svoj WC ŠKOLJKE (smeti je bil poln sčasoma). Nato sem vzel nekaj parfum iz boja in vrgel v kad znebiti vonja. Ko sem bil podpisan sem očisti mojo rit in zardel stranišče. Na moje izredno razočaranje, moj ogromen odpade tvar v razsutem stanju in velike količine TP unded do zamašitev stranišča in overflowed in začel vse sranje polil po tleh ... Jaz sem dobesedno jokal na tej točki ... Pogledam za bat, vendar nisem mogel najti, tako da sem dal moje hlače in plane iz vprašati, če jo je imela bat, tako da sem lahko določi stranišče ... Vidim jo z njo in njeno sostanovalko roommates bf .. . ona v jok ... takoj, ko me vidi ona mi pravi, da gtfo zdaj ... Poskušam pojasniti, da je zamašena WC ... vendar ona ne pusti me ... pravi ona počuti ogroženo in ona hoče me zdaj ... ona graps nož iz predala in mi pravi, da zapusti ... Odidem.
približno minuto kasneje sem to slišal glasen krik, ki prihajajo iz njenega študentski sobi (Predvideval sem, da je šla nazaj na WC videti iz blata v vodi). Takrat sem sprinted proč, kakor hitro je mogoče, medtem ko zaprisege na sebi in jokal solze obupa in sramu.
Vse to bi lahko **** ing bilo preprečeno, če sem imel le prinesel moj prekleti lulat steklenice! WTF?!?! Prvo dekle, ki kaže zanimanje za mano .. Moram iti in **** v svoji kadi?? To je **** ing zaostal (ja nor).
za vse vas ljudje rek "lulajo v steklenicah, je neumno / bruto" ... **** dobro, da ... ne le, da je bolj priročen in čistejša, ampak tudi preprečuje epski disaters kot je ta ....
To je tisto, kar bi se zgodilo, če sem imel skrbnik lulat steklenico ... Jaz bi imel na sedel na moči in nato simultaneosly polulal v steklenico in pooed v stranišče. No nesreča ... no mess .... in nič od tega ne bi zgodilo.