Žešæi đonson z črnim Golfom IV.....

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
.... z registrsko LJ 75-5RT. Če ga kdo pozna, naj mu čim prej zalep eno ali pa štiri okoli ušes.

Namreč, ta đek
stupid-1.gif

Kaj je point tega mojega pisanja, bo pa znano v prihodnje. Ker ne mislim več reševat debilov iz raznoraznih situacij, naslednjič enostavno ne bom več zavrl in se umikal pacientom, da bi rešil situacijo. Izgleda, da 1 mesec po uveljavitvi novega zakona spet vse postaja 'business as usual'. Norci all over...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
dan sem v centru Lj videl podobno... dva modela sta se šla kdo bo koga zrinil s ceste in to na polni cesti...k sreči so bili ostali toliko prisebni da so se pravi čas umikali

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
praviš da si imel kombija?
potem se jaz na tvojem mestu nebi umaknil in nebi popuščal.....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma kaj ko podzavestno reagiraš in se umakneš
frown-1.gif

Budale so vedno bile na cesti in vedno bodo...

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Vedno se je bolj pametno umakniti in si tako prihraniti nemalo nevšečnosti. Problem je edino, ker v tako kratkem času ne moreš dobro presoditi, če s svojim umikom ogrožaš samega sebe in/ali druge.

Je pa res, da je takih mentalno prizadetih voznikov čedalje več..
uf-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Pa pokličeš 113. Če praviš resnico, se nimaš kaj bat. Jaz sem enega merčota tako prijavil nekaj let nazaj, ker si je po svoje zamišljal vožnjo po avtocesti. So ga zaustavili par kilometrov naprej na cestninski postaji.
wink-1.gif

Ogo

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja samo veš kako je...potem te še vlečejo po sodiščih in podobnih pi.... Meni se ne bi dalo več ukvarjat s takim bedakom.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Jest sem prej imel kombija, ki ga ni blo škoda in sem na račun takih pacijentov nabral v dveh letih 6 kuponov.
Zdej mam novega že eno leto pa bi samo v tem času nabral spet vsaj 4 kupone, samo kaj ko bi se mogu v koreti vozit v času popravila

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...svaka ti čast, jaz sem že tudi rekel, da se ne umikam in si na račun takih popravljam mojo jajčko...ampak kaj ko se vedno znova podzavestno umaknem...dobrirefleksi.press
smile-1.gif

Za prijavlat pa tudi ni takih norcev, ker pol maš pizdarje po sodiščih
crazy1.gif

off: mene je prej en skoro z becikla zbil...se peljem po poljski poti pa en model z neko astro nasproti po sredini z polnim plinom...ni me hebal pet posto...verjetno se je zanašal na pravilo močnejšega, sem pa jaz začel skakat po jarku...da mu hebem vso familjo pa ....ok sem že miren
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ma kake pizdarije na sodišču? 112 dispečer javi, da je občan prijavil, da divjak v avtu X z registracijo Y na cesti Z vozi tako, da ogroža ostale in če ga patrulje opazijo, da ga ustavijo in pregledajo (lepo vse po spisku, od alkota v zadahu, do rezervnih žarnic). To je to. Če v rajonu operira provida, pa mu njo nastavijo in napravijo video dokumentarec. Noben ne ve, kdo je bil občan, ki je prijavil divjaka, ker preprosto tega ni treba vedet.

Drugo je, pa če reči prijavljate, ker vas je nekdo v drugem avtu grdo pogledal al kr neki.

Ogo

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
A ne *****! Skoda zivcev! Kaj vse smo ze hoteli narest pa tega ne naredimo. Meni se ne da pol avta vlacit po zavarovalnicah in servisih se manj kregat. Me pogreje, ponavadi ko se mi kam mudi, ce sem pa na easy pa sploh ne grem napol z glavo skozi zid. Konec koncev nima smisla.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
jaz bi tudi že lahko nabral v zadnjem mescu vsaj 3 kupone in to na enem samem križišču. Mariborčani boste vedeli... tam pri Lancomu oz. Intereuropi - je tam res tako nevarno križišče ali se meni zgolj slučajno dogajajo čudne situacije tam?

Opažam, da je folk čist adijo, ko ni semaforjev. Ravno danes... se peljem po prednostni in zavijam levo (iz prednostne na prednostno), ena ženska pa levo od mene pelje na ravnost, tudi na prednostni (s prednostne na stransko). Prednost imel jaz (desno pravilo), vendar ker imam tam slabe izkušnje sem bolj previdno zapeljal v križišče... ženska me je gledala in mi jemala prednost. Na koncu sem se ustavil, da se ni počila in me še kar naprej gledala in počasi peljala mimo - zmedena tak da ji ni blo nix jasno.
No, zadnjič je v istem križišču mimo mene švignil tovornjak z vsaj 50 na uro in to po stranski - jaz bil na prednostni. Spet, on peljal naravnost, jaz zavijal. Pred tem pa mi je tam en izsilil prednost - desno pravilo. Najbrž je tudi on mislil, da ima prednost, ker pelje naravnost
uf-1.gif

Vglavnem, če gre za malo bolj komplicirano križišče, kjer ni ravna cesta prednostna in ni semaforov je folk čist adijo.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Tam je kar nevarno križišče ja. Veliko pasov, tako da tud jaz vedno peljem bolj počasi čeprav vem, da sem na prednostni. Včasih se mi zgodi, da je nekdo na prednostni pa mene čaka...

Je pa res te včasih prime, da se ne bi umaknu pa bi mal požlajfu ampak, ker veš, da si s tem tud seb škodiš (ko boš prodajal avto) raje zapremzaš al se pa umakneš. Ampak včasih komu ne bi škodila lekcija.

Mene sta pa zadnjič razpizdila dva pajaca. Se peljem mim FERI-ja proti centru (tam kjer se velikokrat uletava čez cesto čeprav ni prehoda). Ta dva hodita po desnem pločniku (na moji strani) in en se obrne da pogleda nazaj me vid da sem sam 10m stran in mi stop na cesto pred avto, da gre čez. Jaz zapremzan glih tok, da ga nism sabo pelu, po hupi in se derem zmerljivke, drugi [censored], ki ga je pa mal stisl in ni šel za nim, se mi pa dere in neki maha. Takrat me je pa prjel, da bi ga dal na havbo. Ampak kaj, ko te takoj prešine, da boš ti najebal zarad "neprilagojene" hitrosti čeprav je bla 45 (50 dovoljena).

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja eni pešaki so tok butasti da skočijo na cesto ne glede na to, kok hitr gre avto. se mi je pa že velikrat zgodil, da sm mal izsilt avto, ker se kreteni niso in niso hotl ustavit pred prehodom in stop znakom
bonk.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ma kake pizdarije na sodišču? 112 dispečer javi, da je občan prijavil, da divjak v avtu X z registracijo Y na cesti Z vozi tako, da ogroža ostale in če ga patrulje opazijo, da ga ustavijo in pregledajo (lepo vse po spisku, od alkota v zadahu, do rezervnih žarnic). To je to. Če v rajonu operira provida, pa mu njo nastavijo in napravijo video dokumentarec. Noben ne ve, kdo je bil občan, ki je prijavil divjaka, ker preprosto tega ni treba vedet.

Drugo je, pa če reči prijavljate, ker vas je nekdo v drugem avtu grdo pogledal al kr neki.

Ogo

113? 112 nima nič s tem.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
jaz bi tudi že lahko nabral v zadnjem mescu vsaj 3 kupone in to na enem samem križišču. Mariborčani boste vedeli... tam pri Lancomu oz. Intereuropi - je tam res tako nevarno križišče ali se meni zgolj slučajno dogajajo čudne situacije tam?

Opažam, da je folk čist adijo, ko ni semaforjev. Ravno danes... se peljem po prednostni in zavijam levo (iz prednostne na prednostno), ena ženska pa levo od mene pelje na ravnost, tudi na prednostni (s prednostne na stransko). Prednost imel jaz (desno pravilo), vendar ker imam tam slabe izkušnje sem bolj previdno zapeljal v križišče... ženska me je gledala in mi jemala prednost. Na koncu sem se ustavil, da se ni počila in me še kar naprej gledala in počasi peljala mimo - zmedena tak da ji ni blo nix jasno.
No, zadnjič je v istem križišču mimo mene švignil tovornjak z vsaj 50 na uro in to po stranski - jaz bil na prednostni. Spet, on peljal naravnost, jaz zavijal. Pred tem pa mi je tam en izsilil prednost - desno pravilo. Najbrž je tudi on mislil, da ima prednost, ker pelje naravnost
uf-1.gif

Vglavnem, če gre za malo bolj komplicirano križišče, kjer ni ravna cesta prednostna in ni semaforov je folk čist adijo.

Znaka potek prednostne ceste v levo ali desno pa toliko ljudi ne vidi (ali namerno ne upošteva!?!?!), da sem se že navadil bit v takih križiščih previden, saj lahko komot fašeš full speed nekoga, ki misli da ima prednost ker gre naravnost, v bok. Obupno ampak za svoje zdravje ne moreš dosledno upoštevat znakov... En policist v takem križišču bi lahko dnevno brez problema nabral precej denarja v blagajno ko se jim že toliko gre.. S svojimi očmi samo. Ampak neee, treba je poskrbet da nihče ne gre 10% čez omejitev na ravnih preglednih delih ki niso nikakršne črne točke ampak inkaso točke, treba je kupovat avte, radarje, svega i svašta, izvajat montaže... No ja pa sej mora kdo zaslužit s tem, da so delovna mesta pač.... Medtem ko bi že z eno ******* beležko lahko pokasirali več samo oči bi odprli. Sam ko otroc, morajo imet igračke, čene ni zanimivo
smirk-1.gif