Zero (gas/waste) Tour 2015

Zelenec

Pripravnik
Druženje, izleti, promocija e-mobilnosti, okolju prijazna turizem in življenje... Vse to na srečanju družin, ki uporabljajo električne avtomobile in ljubiteljev e-mobilnosti. Pridružite se nam kot udeleženci ali obiskovalci dogodkov dvodnevnega srečanja.

Več na www.zerotour.eu

Nazadnje uredil moderator:

Zelenec

Pripravnik
Veliko avtomobilov resda ni, se jih pa vendarle najde več kot 200. Je pa zelo veliko Wanna Be entuzijastov, ki jih določene dileme in previsoke cene odvračajo od nakupa električnega avtomobila. Tudi njim je tak dogodek namenjen.

Zanimanje za dogodek je, čeprav ne morem govoriti o kakšnem navalu. Prepričan sem, da bi se številni prijavili, če bi že danes vedeli, da bo takrat lepo vreme in bodo imeli dva dni časa.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Mi pridemo, ce prej pridemo z morja. Trenutno imamo v nacrtu, da smo se prvi teden septembra na morju.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Glede na to, da je za ta vikend napovedano slabo vreme, bo prireditev prestavljena na naslednji teden?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Tudi letos je prireditev Zero Tour: http://www.zerotour.eu/

Sem pa dobil obvestilo po mailu, da bo prireditev, po vsej verjetnosti, prestavljena na naslednji vikend. Več o tem bo lahko povedal Zelenec.

Zelenec

Pripravnik
Res je, Zero Tour bo letos vikend dogodek med 18. in 20. septembrom. Vabljeni tudi tisti, ki nimate e-avtomobilov. Lahko se boste prevažali s katerim od testnih modelov, ki bodo na voljo. Poudarek dogodka ni v nabiranju brezciljnih kilometrov, pač pa v druženju, izmenjavi izkušenj, sklepanju prijateljstev in poznjanstev... V celem vikendu bomo tako prevozili skupno do največ 130 kilometrov.

Za obiskovalce, ki želijo predvsem spoznati avtomobile in se preizkusiti na tekmovanju v varčni vožnji, pa bo najprimernejši čas v nedeljo ob 15. uri. Več info pa na omenjeni spletni strani.