Ženske so vam všeč ekstremno mišičasti moški?

ženske, so vam všeč zelo mišičasti moški?

• Skupaj glasov
    55

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
O fuj k bi mel neke ogromne tumorje po celem telesu.
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Aja? Izolacija mišice je ali pa tudi ne. In res ne vem, zakaj večje mišice zgledajo 'nenaravno', ko gre za povsem naravne dele telesa z nekoliko hipertrofije. nenaravno zgledjao kvečujemu silikonski joški in pa napudrane in namazane face.

Torej, ugotovili smo, da so tebi pač bolj všeč 'naravni, svinčnikasti moški. Je pa v anketi kar 10% oseb (morda celo res žensk), ki so jim všeč zelo mišičasti tipi. Zdej smao še čakamo, če je katera dovolj pogumna, da se javi v tej temi. Za nagrado pijačka s slovenetom (25 centimetrov. obseg bicepsa, kajpak).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
samo ti si pa hujši kot uni herbalife verniki...
tongue-1.gif
Glih danes sem imel kettlebell v roki in sem ga kaj hitro tudi dal iz nje...tele swinganje vaje so pa vsaj zame idealna pot do poškodb. Plus zelo dober občutek bi imel, če bi mahal s 16 kilsko utežjo proti mednožju...Pa chorchypu naj nekdo pove, da vaje z utežmi ne prispevajo k eksplozivnosti zaradi uteži samih. Kar se eksplozivnosti tiče, je čisto isto, če vaje delaš brez uteži.

Tajda pa vem kdo je, svojčas je bila taekwondoistka...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
ksz
Vse, kar je ekstremno, je že v osnovi sfaljeno in meni ne more biti privlačno. Tako da ekstremni mišičnjaki, ekstremni športniki, ekstremni verniki, ekstremni kadilci, ekstremno delavni in ekstremno lenuharski niso OK. Povprečni pa tudi niso OK.
Hmmmm ...
17758-icon_confused.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
To maš kvečjemu takrat, ko nabasan pobiraš motor s tal ...

ampak temu se ne reče benč...
evil.gif
Temu se reče deadlift, mrtvi dvig.
hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

S tem sem mislila to, da je telo natreneru z nekim normalnim športom, ne sam z nekim dvigovanjem uteži, kjer izolirš samo eno mišico.
Nič se ne izolira mišice ampak se lepo čist vsaka trenira.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
ksz
Vse, kar je ekstremno, je že v osnovi sfaljeno in meni ne more biti privlačno. Tako da ekstremni mišičnjaki, ekstremni športniki, ekstremni verniki, ekstremni kadilci, ekstremno delavni in ekstremno lenuharski niso OK. Povprečni pa tudi niso OK.

haha... tale je pa taprava ženska izjava!
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, danes lahko pridejo tiste 4 mišice loverke iz ankete na svoj račun, ker je bildersko prvenstvo v kopru. Tudi jaz bom najbrž tam.
cheer.gif
(ne, ne tekmujem)

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.467