Ženske so doble letance!

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Je še kdo opazo, da zadnjih par let ženske hočejo prevzet moško vlogo? Ta njihova ideja o enakopravnosti je presegla vse meje-ne samo, da so enakopravne, sedaj so že več vredne.

Stvari, ki jih je prej lahko opravljal SAMO moški sedaj ženske opravljajo čist normalno. In obratno-"moderen" moški si kuha, pere, lika, pomiva posodo,....to so stvari, ki jih mora opravljati SAMO ženska! Če vprašam dedeka če je že kdaj opral cote me gleda kot da sn fukjen.

Pred leti je ded šel s pubeci ven pa se je deklina malo zdrla pa je blo vse vredu drugi dan. Dandanes pa se mi zdi da dekline bolj okoli lutajo kot moški in ko pridejo v jutranjih urah domov se moški ne bi smel nič zadret na njo. Vse se obrača vam povem!

Skratka kaj hočem povedat- moški se čez nekaj časa ne bo počutil več moški ampak obična peečka poženščena in to seveda ni dobro za razmerja. Opažam, da je vedno več moških copatkov v naši družbi. Fantje ne se pustit!!

Da nebo kdo narobe razumel-rad mam punce in SEM za enakopravnost ampak moški se še vedno mora počutit moško.

Če bo šlo to tak naprej bo vedno več gejov in copatekov. To je zgolj opozorilo puncam.
crazy1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

Citat:
Stvari, ki jih je prej lahko opravljal SAMO moški sedaj ženske opravljajo čist normalno.
Maš prav.
Zadnjč je moja sodelavka rekla: boli mene kur*ac.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Je še kdo opazo, da zadnjih par let ženske hočejo prevzet moško vlogo? Ta njihova ideja o enakopravnosti je presegla vse meje-ne samo, da so enakopravne, sedaj so že več vredne.
Maš prav.
Zadnjč je moja sodelavka rekla: boli mene kur*ac.
lol ja ..kaj je men to smešno , če kako to slišim rečt
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
kaj smo bejbe krive, če se tipi pustite pocopatit? Pa pranje/likanje/vstavi sam nima nič opraviti z moškostjo...dokler boš razmišljal, da so tovrstna opravila stvari, ki te (ne) naredijo moškega, verjamem, da boš imel probleme z občutkom moškosti
smirk-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
dokler boš razmišljal, da so tovrstna opravila stvari, ki te (ne) naredijo moškega, verjamem, da boš imel probleme z občutkom moškosti
smirk-1.gif

Evo dokazala si mojo teorijo. Ženske mislite, da so ta opravila za oba spola-ampak ni tako!

Ženske imate ta opravila(pranje, likanje, pospravljanje, kuhanje,...) samo za sebe. Tako kot imamo mi moški določena opravila samo za sebe(košnja trave, zidanje, popravilo avta,...)

Kot sem reko-ženske nam perejo možgane in nam vsiljujejo svoja prepričanja zraven tega pa nas še hočejo naret fukjene, ker sploh razmišljamo, da pranje cot in likanje ni za moškega
rolleyes-1.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Samo je pa res. Vedno ko bolj opazujem kolege prijatelje znance, da jih imajo ženske na ketnah. Nobeden več se ne zna za sebe postavit pa ji povedat kaj ji gre. Pa kaj mate ženske raje da je vozek in da dela vse kar mu rečeš ali da je malo deda in se ne strinja vedno z vami in vam ne ugodi vsaki želji
smile-1.gif
pomojem to slednjo ali pa se motim ?

Je pa še nekaj... sem enkrat bral da moški ki lika pere kuha pomiva itd.... bi naj bil boljši ljubimec v postelji :D