zenske na forumu

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ampak mehki, odkar poznaš Maxi, si ves trd in napaljen..nema više jedine na sporedu itd
smile-1.gif

se slabše obnašaš kot jaz v najboljših letih
tongue-1.gif

to je mel sam moment neprištevnosti..
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ampak mehki, odkar poznaš Maxi, si ves trd in napaljen..nema više jedine na sporedu itd
smile-1.gif

tongue-1.gif
Sam to pa res!?
crazy1.gif

Drugač pa res, ne vem, a je tukaj sama mularija, ki drka, ko bere poste, al stari, poročeni prdci v drugi puberteti, ki jim žene ne dajo več?
wink-1.gif

Ni več nekih normalnih tukaj, razen mene seveda!!! Me ne gane več nobena Muci, ne Maxi, ne Čebelica....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
931
113
tu in tam
To vem, da je neprišteven..ampak še tako dodatno-a si mu dala kakšen povod? ker brez tega, kakor mi je znano ne moreš tko zglajzat
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
931
113
tu in tam
daj no, poštar..ti si tudi med njimi-poglej si podpis pa prejšnje poste, kjer hvališ uporabnice tvojih storitev..pa če bi te kakšna Mamca dobila v roke, tudi ne bi take klatil
evil.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
To vem, da je neprišteven..ampak še tako dodatno-a si mu dala kakšen povod? ker brez tega, kakor mi je znano ne moreš tko zglajzat
wink-1.gif

hahahaha
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k sem jo videl v bike obleki..sem ostal brez besed.

punca ma hud stil oblačenja. pa divja z biciklom k svinja..je mela musice povsod po obrazu.

jedina.
jedina je pridna tako kot vedno. brez nje mi ziveti ni. pred njo ne trokiram.

btw
jaz se z maxi hecam, z maci rajcam..sam se ne kavsam tko k ti z..

lej lej..spet ma

btw2
a si ti mislil, d ame lahko dosezes v norostih, mladosti, da ne recem se cem..stari..midva sva vsaj 3 klase anrazen.,

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.238
11.269
113
a niso neke take romance že bile na forumu pa je potem bil jok in stok? kjolk je gatto star? a ni to en starec bolj?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
smile-1.gif

tongue-1.gif

Priceless
hysterical-1.gif