Ženske in mučilne naprave

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Mami-6 ur, pri 3. paru čevljev sm reku da pokličem fotra, no pol si jih ni upala kupit.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOL
grin1.gif

Očitno samo js nabašem na tipe, ki me hočjo po vsej sili vlačit s sabo po trgovinah nabavljat no matter what, od cunj do compa in hrane. Moj bivši je bil izjemen primer; Vsaj 2x na teden si je mogu kupit kej za oblečt karkoli že... Pomeril je deset parov hlač v treh trgovinah, nazadnje jih je kupil v tisti prvi, kjer sploh ni pomeril nobenih najprej.
Obup.

Js ne maram ne vem kok samo hodit po štacunah pa gledat zadeve, ampak pol hočm tud kej met, kupit... Cunje najbolj sovražim kupovat, ker ne maram tistega spreoblačenja pa ugotavljanja, kere kavbojke mi nardijo daljše noge/boljšo rit, ker na konc itak doma ugotovim, da so bile pa tiste prve še najboljše. Pri spodnjem perilu je enako, je pa res, da grem raje kupovat perilo kot pa cunje.

Edino kar rada nabavljam, je pa kozmetika all the way; od dekorativne do negovalne. Pri tem pa totalno uživam in se znam vlečt po DM/Limoniju/Muellerju/Douglasu, kjerkol že, tud po dve ure in vse natančn prešnofat.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
z moško modo je tako, da ali nič ne najdeš ali pa najdeš pa so npr kavbojke 100€ ali več
bonk.gif

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Aja, obstajo namreč ženske, ki sovražijo nakupovanja!
Pametne blondinke tudi, kajne.

Ena moja izkušnja: Se spravim eno srajco kupit. Pokličem kolegico, če gre z mano in privoli. Greva v Namo in si jaz ene 10 minut ogledujem srajce na moškem oddelku, ona odpeketa eno nadstropje višje (za mlade al kaj je že tam). počasi pridem jaz za njo (s kupljeno srajco) in ima ona na pultu že naštimane za 30k SIT robe. WTF? A nisem šel jaz v "šoping" in ona meni v pomoč??? No, jaz sem potem zapravil 5k SIT, ona 6x več. Najbrž mi ni treba povedat, da nikoli več. Z njo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
LOL
grin1.gif

Očitno samo js nabašem na tipe, ki me hočjo po vsej sili vlačit s sabo po trgovinah nabavljat no matter what, od cunj do compa in hrane. Moj bivši je bil izjemen primer; Vsaj 2x na teden si je mogu kupit kej za oblečt karkoli že... Pomeril je deset parov hlač v treh trgovinah, nazadnje jih je kupil v tisti prvi, kjer sploh ni pomeril nobenih najprej.
Obup.

Js ne maram ne vem kok samo hodit po štacunah pa gledat zadeve, ampak pol hočm tud kej met, kupit... Cunje najbolj sovražim kupovat, ker ne maram tistega spreoblačenja pa ugotavljanja, kere kavbojke mi nardijo daljše noge/boljšo rit, ker na konc itak doma ugotovim, da so bile pa tiste prve še najboljše. Pri spodnjem perilu je enako, je pa res, da grem raje kupovat perilo kot pa cunje.

Edino kar rada nabavljam, je pa kozmetika all the way; od dekorativne do negovalne. Pri tem pa totalno uživam in se znam vlečt po DM/Limoniju/Muellerju/Douglasu, kjerkol že, tud po dve ure in vse natančn prešnofat.

sprijazni se, z pedrom si bla
evil.gif

10 parov hlač ne probam v 3 letih
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik tomi
sprijazni se, z pedrom si bla
evil.gif

10 parov hlač ne probam v 3 letih
grin1.gif
Ampak res, če se že slučajno zgodi da zgrešim številko potem mogoče poskusim še druge hlače, drugače pa pridem, vidim, kupim in grem. Kaj je s folkom no
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ravno prebral nekje, da žalostni ljudje nakupujejo več kot takrat ko se recimo v normalnem stanju! Se pravi da obstaja korelacija med žalostjo in shopingom!
smile-1.gif

To po tem takem pomeni, da so punce bolj oziroma več časa žaloststne kot mi moški
smile-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Men pa ni bil nkol problem shopingirat, sej ko je kej zbirala pa to, sm pa ''drugo'' robo vizuelno poskeniru....
grims-1.gif

Drgač pa jst u eno štacuno pa 10 min pa mam vse....