Ženske in akcija

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ampak če ni poročena potem tisto o neželti si žene drugega odpade... bo samo ona v grehu ker si bo želela moža druge.
evil.gif

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Nope, skor nič ji ne manjka (od vizuale)...se še kaj odveč najde. Recimo duckface
tongue-1.gif

duckface.png

Pomojem tale zelo na tanko zauga. To ni za Alterase
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Zanima me zakaj ženske niso bolj odkrite in napadalne kar se tiče
inlove2.gif

Se bojijo zavrnitve in so 5x bolj užaljene če so zavrnjene
sprasujem se.gif

Spogledujejo se že, samo to je vse
17758-icon_confused.gif

sam sm bolj konkrekten sam k jih je večina
rolleyes-1.gif

Mi je pravu kolega ki je prletu iz USA da tm fok nima cajta za kake resne zveze, greš lep vn, ti pristopi ženska, se pomenita - se posexata pa vsak po svoje.
studsmatta.gif

A sutra jovo na novo
grin1.gif

Premajhna država in preveč opravljivi tipi, ki bodo tako babnico jutri križali kot kurbo.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.941
579
113
Uporabnik Barbarian pravi:
Zanima me zakaj ženske niso bolj odkrite in napadalne kar se tiče
Se bojijo zavrnitve in so 5x bolj užaljene če so zavrnjene

No če bi ble bolj napadalne sledi pa tole
Sej ne moreš da verjameš

Šahin H. (34) iz sela Kožlje kod Novog Pazara rekao da je „kod muslimana praksa da se devojci koja se opire lupaju šamari i da ona mora da pristane na seksualni odnos“
Kod nas muslimana praksa je da devojci koja se opire lupimo nekoliko šamara i ona mora da pristane na seksualni odnos! Tako sam i ja toj devojci udario nekoliko šamara, oborio je i imao odnose s njom - ispričao je mrtav hladan silovatelj.

http://www.kurir-info.rs/silovatelj-sahin-h-mi-muslimani-lupimo-samar-pre-seksa-clanak-1053049

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
a inspektorima je rekao da to za njega „nije bilo silovanje“, jer ga je „devojka pogledala, što je bio znak da hoæe seks“!
stupid-1.gif