Ženske in akcija

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Zanima me zakaj ženske niso bolj odkrite in napadalne kar se tiče
inlove2.gif

Se bojijo zavrnitve in so 5x bolj užaljene če so zavrnjene
sprasujem se.gif

Spogledujejo se že, samo to je vse
17758-icon_confused.gif

sam sm bolj konkrekten sam k jih je večina
rolleyes-1.gif

Mi je pravu kolega ki je prletu iz USA da tm fok nima cajta za kake resne zveze, greš lep vn, ti pristopi ženska, se pomenita - se posexata pa vsak po svoje.
studsmatta.gif

A sutra jovo na novo
grin1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Ker je narava takšna da se ženske obnašajo kot vabe, moški pa kot lovci. Tisti ki hočejo biti "in" pa tega ne razumejo...

B81

22. jul 2007
37.012
10.539
113
Ampak so malo čudne...po 200 000 letih imajo še vedno to v genih
smile-1.gif

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
vsaka bo skočla na tebe, če vsaj pokažeš debelino denarnice ali pa par g bele.....definitivno šlepaš dam!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Mam kolega s katerim gremo čez vikend ven in punce same do njega hodijo. Pa ni oblečen kot, da je iz kataloga stopil, tudi debelina njegove denarnice je na povprečni ravni, avto pa je +10 let stara kanta.

On stoji v lokalu, se briga sam zase in svoje kolege in do njega pride punca ali njena kolegica, ki mu jasno dajo vedet, da jim je všeč. Pa to same dobre pridejo. Pa vse 25-29 let.

Je pa seveda čisto odvisno od punce do punce. Pri nekaterih ne rabiš nič narediti in same pridejo, pri drugih jim samo malo namigneš in pokažeš zanimanje in se lažje sprostijo v tvoji družbi, pri nekaterih pa se moraš trudit ko zmešan, da se sploh kam premakneš v spoznavanju. Sam mam največ izkušenj s tistimi srednjimi. Malo jih zavrtiš ob muziki, pokažeš, da maš smisel za humor pa je 50% že opravljeno
smile-1.gif

gurman5

Pripravnik
5. avg 2013
77
3
8
Ma čisto odvisno je na kakšno naletiš.. nekatere še vedno raje počakajo, da jih moški pričnejo osvajati, ker je to stvar navade, maš pa tudi takšne ki sploh ne dajo mira. :D

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Problem Slovenije je velika količina nikakvih tipov, ki ženskam kr naprej težijo. Zato ženske razvijejo nek zid okoli sebe. In s ejim po 10 brezveznih teženjih tudi en normalen pristop zvečer zdi vrh glave.

Jaz ti svetujem, da nehaš pecat v lokalih in raje pecaš v vsakdanji interakciji z ženskami, ko okoli ni 100 potrebnih idiotov.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Problem Slovenije je velika količina nikakvih tipov, ki ženskam kr naprej težijo. Zato ženske razvijejo nek zid okoli sebe. In s ejim po 10 brezveznih teženjih tudi en normalen pristop zvečer zdi vrh glave.

Jaz ti svetujem, da nehaš pecat v lokalih in raje pecaš v vsakdanji interakciji z ženskami, ko okoli ni 100 potrebnih idiotov.

Damn right! Sami pijanci pa gozdni jožeti....... da sem baba, pomoje popizdim
crazy1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Damn right! Sami pijanci pa gozdni jožeti....... da sem baba, pomoje popizdim
crazy1.gif
Tudi zato so v glavnem babe krive (prosto po Ruglju), one so bile zanič matere ter kasneje zanič učiteljice (+jih pol še mentalno dnevno masirajo kot žene) in so sproducirale vse te copataste mehkužce, ki lahko potem najdejo uteho samo še v alkoholu
uf-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Je pa tudi res po drugi strani, da je dost peechk norih na primitivce...Problem imajo normalne babe, ki hočejo normalnega najt.

Ker iskreno, v MB je to izrazito, je 70% tipov ali zapitih, ali zabluženih, marsikdo pa oboje..

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Je pa tudi res po drugi strani, da je dost peechk norih na primitivce...Problem imajo normalne babe, ki hočejo normalnega najt.

Ker iskreno, v MB je to izrazito, je 70% tipov ali zapitih, ali zabluženih, marsikdo pa oboje..

Ne vem zakaj ne pridejo na alter ali lovijo tipe pod novicami na rtvslo portalu. Sami pametni in ultrasposobni ljudje...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Ugani kakšnih je vsaj 70% bab pri nas
crazy1.gif