ženska&potenje&neprijeten vonj

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
kaj pa je / pije? ker vonj je dosti od prehrane odvisen...

naj proba se malo "razstrupiti"... potem parfumčki, deodoranti (naj jih redno uporablja ne samo zjutraj), spodaj pa hja naj si goščavo obrije, po lulanju nej jo umije...

dej jo mal okol prpel da preverimo realno stanje

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Se ne hecam ampak nekateri imajo to ne vem kako bi rekel, prirojeno. Poznam 2 ženski, ki se redno umivata, normalno prehranjujeta in v trenutku zašvicata, švic pa smrdi in na koncu zgleda kot da imajo probleme s higieno. Do sedaj nista še nobene rešitve našli, je pa žalostno tole in zelo moteče tudi za njiju.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Doma vedno jeva skupaj, še najrajši ima tuno v solati ali pa špinačno lazanjo. Mesa skoraj ne je. Pije le kavo, vodo in sokove, alkohola ne uživa. Je kadilka.

Nekdo je omenil umazano perilo. Perilo opereva po vsakem nošenju.

Nekdo se je obdregnil ob to, da je Makedonka. Pa kaj če je od dol? Všeč mi je ker ne komplicira in sploh ni zahtevna, razvajena... Spoznal sem jo na šihtu (dela v istem obratu kot jaz), pred kakšnim mesecem in pol, jo povabil na pijačo in to je to.

Izgleda bo res potrebno obiskati zdravnika, ker še pred kakšnim mesecem teh vonjav nisem zaznal, potem pa se je začelo.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj njo misliš, da pa ne motijo tvoje krepaninaste noge....
grims-1.gif

Ta problem sem že rešil
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
hmm

si morda pomislil da zašvica od žaglov cementa ki jih nosi v hruško? oz od peska ki ga premeče? ali pa da v kabini bagra smrdi?

ok malo heca...

če te to prej ni motilo oz nisi zaznaval potem je problem s hormoni! definitivno! nej gre k zdravniku... pa po tuširanju ima lep vonj ali skoraj takoj zasmrdi?

naj proba kako pivo ali dve spiti... mal ledvice spucat... kej za jetrca...

I

Izbrisan uporabnik #488

Znano je, da imajo južnjakinje "malo jaæi" vonj.
S preparati probelam ne boš rešil, le vonj boš ublažil.

Najbrž gre za kombinacijo, hormonov, prehrane, načina življenja, oblačenja in še česa.
Nošenje raznih "azbestnih" majčk in podobnega tudi niso prispevek k prijetnemu vonju.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Zelo zanimivo, da lahko vztrajaš s partnerko, ki ti ne diši ... to je ena osnovnih stvari ... no, vseeno lepo od tebe, da si se pripravljen potrudit in rešit problem brez, da bi njo spravil v nerodno situacijo.

Teli kozmetični pripomočki pomojem, ne glede na zveneča imena, ne pomagajo kaj dosti. Nekateri zelo hvalijo tiste kristalne deodorante ali pa ji bo mogoče pomagal kakšen moški antiperspirant, ki so veliko močnejši od ženskih.
Te stvari je treba reševat "od znotraj", torej kot je Jernej rekel preveriti puls v mirovanju, predlagati obisk zdravnika zaradi hormonskih motenj. Samo ža ji boš moral slej ali prej nekako po ovinkih omeniti to in predlagati, da se to sistematsko reši. Če nameravaš ostati z njo, boš moral pač zbrati pogum.

Drugače mam pa tudi jaz eno znanko, ki je že 15 minut po tem, ko je prišla izpod tuša zaudarjala in se ji je to dogajalo kakšne tri leta, potem se je pa stanje par meseceov po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet znormaliziralo.Tudi koža in lasje so ratal OK. Najbrž bo Jernej rekel, da KT nimajo nobenega vpliva in nobenih stranskih učinkov, ampak če jih jemlje, naj jih izključi za nekaj časa ... mogoče je v tem problem. Drugače pa upam, da uspeš rešit zadevo ... na dolgi rok pa tega ne boš mogel prenašat pa če se še ne vem kako trudiš. Vonj ti pač mora bit všeč.

p.s. za dol pa umivanje vsakič ko gre na wc ... intimno milo in intimni robčki. Fizionomija ženskega spolnega organa je pač taka, da ne more dolgo ohranjat "svežine", zato en tuš dnevno ne bo zadostoval, če hočeš da lepo diši v vsakem trenutku.

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če te to prej ni motilo oz nisi zaznaval potem je problem s hormoni! definitivno! nej gre k zdravniku... pa po tuširanju ima lep vonj ali skoraj takoj zasmrdi?

naj proba kako pivo ali dve spiti... mal ledvice spucat... kej za jetrca...

Po tuširanju je glede vonjav mir ene 2-3 ure, potem se pa začne
frown-1.gif
. Da bi pa spila kaj alkoholnega je pa 'no way', pomoje me ubije, če bi jo silil.

Defenitivno bova šla k zdravniku.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz predlagam, da se intimno milo uporabi samo enkrat na dan, za vse ostalo pa je dovolj voda + temeljito brisanje, da si ne nakoplješ še kakšnih bolj neprijetnih težav.
Se pa strinjam, da high end imena nimajo veze s kvaliteto deodoranta. Meni je najboljši en precej poceni iz milerja.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Poleg vsega gor naštetega - odstraniti vse dlake na nepravih mestih pa kavo naj neha pit. In kakšne umetne juhice ipd. jest (npr. prehrana v menzi).

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Rexona!!!!
To sigurno pomaga, pa če samo delno, bo boljše kot nič. Pa praviš, da po 2-3 urah? Torej mora predtem malo zašvicat?!? Res ti pravim, idi takoj v trgovino po rexono, naj se stušira, se malo odišavi in pol bo
zmaga.gif
Samo, ne mi rečt, da si vse top izdelke sporbal in da ni delovalo, ker pol pa mora met tvoja neko bolezen.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Nekdo se je obdregnil ob to, da je Makedonka. Pa kaj če je od dol?

Da se še jaz obregnem vate....

zakaj si to sploh omenil, če je nepomembno??...dobro da še nisi dopisal, da pa vseeno hodi zgolj po nogah
crazy1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Da se še jaz obregnem vate....

zakaj si to sploh omenil, če je nepomembno??...

Veš, nekatere makedonke so malce temnejše polti in zna biti telesni vonj malce drugačen, prav tako kot pri črnkah. Zato sem to napisal.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
kaki butli, jaz sn že par južnjakinj pa so vse dišale po čisto celem telesu. To sploh nima veze da je Makedonka. OMFG

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.116
7.678
113
100% je makedonska ciga, zato tudi temnejše polti! Cigani pa dokazano smrdijo Makedonci ne!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.116
7.678
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
100% je makedonska ciga, zato tudi temnejše polti! Cigani pa dokazano smrdijo Makedonci ne!

Če je iz Skopja jo vprašaj če pozna Šutko. Največje cigansko naselje v Evropi, mislim... Verjetno je od tam!!!
bonk.gif