Citat:
Uporabnik capl pravi:
Boli me [cenzura] za svobodo, človekove pravice in ločenost cerkve in države, drugo leto ne bom imel kej jest, -to te nič ne boli?
Saj boš lahko hodil poslušat nove orgle za 190 jurjev...
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Boli me [cenzura] za svobodo, človekove pravice in ločenost cerkve in države, drugo leto ne bom imel kej jest, -to te nič ne boli?
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
To je napad na svobodo in demokracijo. Ločenost verskih skupnosti od države je produkt boja za človekove pravice in svobodo vsakega posameznika. Taka žegnanja nas vračajo v srednji vek.
Potem se lahko še fino zrediš do novega leta, nato greš pa na eko-bio shujševalno kuro, da boš zdrav in krepak, pripravljen na nove poraze in katastrofe. Laki juCitat:
Uporabnik capl pravi:
A ste kak košček Slovenije slučajno izpustili?Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zaj vas mamo pa dost, bomo najeli avijone in celo Slovenijo žegnali.....
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nekateri jih pa sploh nimajo, še televizorja ne znajo kupiti!
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa saj ti je verjetno po vseh teh letih jasno, da je marsikateri člen v ustavi tam zaradi lepšega. Je pa res, da je ta o ločevanju vere in države največkrat na udaru (recimo verouk v šolah).
smo ga že na carini žegnali...Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nekateri jih pa sploh nimajo, še televizorja ne znajo kupiti!
Nič bolj pametnega za povedat?
btw kupiš TV, prodam za 1,5k€
Me zanima kako bi reagiral 8888 pa še kdo, če bi namesto župnika tam okol šprical mufti. Takoj bi poznali na pamet 7. člen ustave.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To pac pase pod delo tega kekca. ce je nekdo neveren pol mu je vseeno ce en z vodo sprica po prostoru, problem je samo tistih par placanih ur ko so tam stali.