Žegnanje policijskih prostorov

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Boli me [cenzura] za svobodo, človekove pravice in ločenost cerkve in države, drugo leto ne bom imel kej jest, -to te nič ne boli?

Saj boš lahko hodil poslušat nove orgle za 190 jurjev...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
To je napad na svobodo in demokracijo. Ločenost verskih skupnosti od države je produkt boja za človekove pravice in svobodo vsakega posameznika. Taka žegnanja nas vračajo v srednji vek.

Ni čudno da ne moreš priti do ženske!

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Zrelo za še eno interpelacijo, bi rekel. Mater, manjka desnim kadra....

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Boli me [cenzura] za svobodo, človekove pravice in ločenost cerkve in države, drugo leto ne bom imel kej jest, -to te nič ne boli?
Potem se lahko še fino zrediš do novega leta, nato greš pa na eko-bio shujševalno kuro, da boš zdrav in krepak, pripravljen na nove poraze in katastrofe. Laki ju
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa saj ti je verjetno po vseh teh letih jasno, da je marsikateri člen v ustavi tam zaradi lepšega. Je pa res, da je ta o ločevanju vere in države največkrat na udaru (recimo verouk v šolah).

Žal ja. Ta žegn je sramotitev Republike Slovenije.

In gre za lep dodatek k interpelaciji.

Policija je resna zadeva v državi, če nisi sposoben za to službo, jo raje pusti, ne pa da imajo tam neke katolibanske vikarje in še kaj.

Če ima kdo kakšne psihične težave, imamo zdravnike za to.

Ne morem verjeti, da leta 2012 še vedno lahko nekdo na državnem nivoju uporablja storitve Rdeče kapice.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
To pac pase pod delo tega kekca. ce je nekdo neveren pol mu je vseeno ce en z vodo sprica po prostoru, problem je samo tistih par placanih ur ko so tam stali.

Sicer pa bi lahko v duhu varcevalnih ukrepov majstru dali placo policista in ne visjega inspektorja. Konec koncev ne vem zakaj taka placa, se manj zakaj take polozajne oznake saj ne vodi nobenega oddelka.

Zaposlen je bil pa v casu leve vlade ce se ne motim.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
copy/paste iz žekje

Če verjameš v Supermana , Spidermana, Rdečo kapico, Janka in Metko, Sneguljčico in si starejši od 8 let - te pošljejo k psihijatru. Če pa verjameš v pravljično bitje, ki mu pravijo bog - temu se reče religija. Torej si zrel za naš parlament. Osebek z IQ nad sobno temperaturo tam tudi ne obstaja.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To pac pase pod delo tega kekca. ce je nekdo neveren pol mu je vseeno ce en z vodo sprica po prostoru, problem je samo tistih par placanih ur ko so tam stali.
Me zanima kako bi reagiral 8888 pa še kdo, če bi namesto župnika tam okol šprical mufti. Takoj bi poznali na pamet 7. člen ustave.
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Sej to sem tudi pomislil ce bodo zdej vsi lahko prisli tja zganjat obrede...enakopravnost pa to... Sam se mi ne da k bo sla tema koj v 3PM