Zdravstvo in razpisi...

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Gledam malo javna naročila v zdravstvu. Vse brez denarja, a še vedno se ga najde za npr. projekt Sledenja delovnih oblek z RFID v UKC Ljubljana ( Pa naj še kdo reče, da ni denarja.. ) .

V tej situaciji je res potrebno nekoga vprašati po zdravju in provizijah.....

LPM;

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.175
113
v lokalni ostariji
dnar je...

je pa bolano že v osnovi da ljudje nabirajo denar za razne zdravstvene aparature, posege... na drugi strani pa se vedno najde€€€e za patrije itd...

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
He he .. prvo RFID v obleke, pol pa portale med vrata , pa boš za vsakega v vsakem trenutku vedu kje je ... BigBrother je že začel svoje delo ... tag and control
wink-1.gif

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
huh ... kje bi že nosu npr. zdravniško haljo al pa kirurško obleko ? V opero po večerih, al na vrtu ? res mi ne kapne, kar sicer ne pomeni, da se ne najde uporabnega namena doma
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
huh ... kje bi že nosu npr. zdravniško haljo al pa kirurško obleko ? V opero po večerih, al na vrtu ? res mi ne kapne, kar sicer ne pomeni, da se ne najde uporabnega namena doma
wink-1.gif

Gre se za to, da se ljudje štemplajo na delovno mesto in nabirajo ure, ubistvu jih pa sploh tam ni.
Če se obleka ne premika nikoli,posledično tudi tebe ni tam ane?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.175
113
v lokalni ostariji
namen bo itak "sledljivost čistoči" in zagotavljanju čiščenja, evidenci čiščenja.. .kolikokrat se je obleka oprala...

no na koncu pa kot pravite na parih vratih čitalce pa bo sledljivost delavcev pokrita

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
wink-1.gif

Gre se za to, da se ljudje štemplajo na delovno mesto in nabirajo ure, ubistvu jih pa sploh tam ni.
Če se obleka ne premika nikoli,posledično tudi tebe ni tam ane?

Saj nimaš osebnih oblačil (večinoma) v KC.