Zbiratelji zapestnih ur

M156

Pripravnik
10. avg 2009
79
0
6
moja urca:
741893-urca.jpg

Priponke

• 741893-urca.jpg
    741893-urca.jpg
    65,5 KB · Ogledi: 168

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Niti ne, to je bolj kvazi mini računalnik na roki za wannabe nastopače.

Prava ura ima v sebi srce, na zunaj pa označi človekov karakter. Pravi uri ne boš rabil menjat baterij, ker bo tekla še takrat, ko tebe nikjer več ne bo.
zmaga.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Na ure sem tudi jaz mahnjen, sicer ne toliko, da bi za njih dajal po več 1000€, ker ze mi zdi to trapasto... Do nekje 300, max 500€ se še stegnem, več pa vprašanje. Bi me moral model rez zelo privlačiti, pa ravno takrat bi moglo nekaj denarja nepričakovano pasti v denarnico. Imam nekje 10-15 ur, Sector, Jacques Lemans, Casio, Nike, ene dva ''fake Brajtlinga'', Espirit, eno Globalsat z GPS-om... ter nekaj jeftinih, samo zaradi oblike. So vseh velikosti, oblik, barv, tako da ni problem najti prave za pravo priložnost. Mora pa za moj okus biti ura velika, saj na mojo roko kakšne ''ženske'' urice ne sedejo.
Glede designa so tudi meni modeli Urwerk čista zmaga, samo jih nikoli ne bo na mojem zapestju... prej mogoče kakšen kolos od ure...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dej, v Življenjskem slogu imaš ogromno temo Ure pa tam vprašaj, tukaj se kažejo osebne kolekcije!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Dej, v Življenjskem slogu imaš ogromno temo Ure pa tam vprašaj, tukaj se kažejo osebne kolekcije!

Dej, kolko kolekcij si pa že videl tu v tej temi? točno nič
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Če malcom slika samo Omego in Panerai, v enem kosu zaključi z vsemi raznimi fossilkami, citizeni in podobnimi. Tudi Ateist ima baje nekaj hudih na zalogi.

Tako da STFU, za debato o urah je za to primerna ogromna tema v ŽS.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Če malcom slika samo Omego in Panerai, v enem kosu zaključi z vsemi raznimi fossilkami, citizeni in podobnimi. Tudi Ateist ima baje nekaj hudih na zalogi.

a je že kateri prilepil kako tako svojo uro v tej temi? Ne. Torej zapri in pojdi blodit v Audi avtohišo pa daj mir tu

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Evo moje ''bekarce''

Ene par jih še manjka, ena Casio z višinometrom in še par senzorji, pa en puls-meter imam na quadu, za merjenje treningov...

P.S. Skrajna desna črna ima napis XXXL, he, he,...
Slikano s telefonom, ni digitalca pri roki...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Ker ne nosim vseh naenkrat, so nekatere še na zimskem času... kakšna stoji, ker ima mehanizem samonavijanja in podobno...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

a je že kateri prilepil kako tako svojo uro v tej temi? Ne. Torej zapri in pojdi blodit v Audi avtohišo pa daj mir tu

Mas sliko v ŽS
smirk-1.gif
Če ze mas potrebo po dokazu.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Jst sm dve (2)
tongue-1.gif
Pa nimamo vsi možnosti (€€€) dati po 1,5k eur+ za uro. Moj limit max 500€ (toliko sem pred leti plačal prej omenjeno citizenko) in niti centa več. Pa mi je vsaj toliko cool ura kot je nekomu njegov lastni Panerai npr. če ne še več.