Zbiratelj Blu ray filmov.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ali je še kdo, na tem forumu, ki zbira filme na blu rayu?
Jaz sem postal, odkar sem si kupil, komplet hišni kino. Oziroma škoda se mi zdi, da si kupiš kar dobro zadevo, potem pa imeš medije (internet) slabše kvalitete. Sej ne rečem, se da vse dol dajat, sam kaj ko to ni to! Še posebej mi je všeč, da pri vsakem filmu, dobiš še poleg razne dokumentarce o izdelavi filma. Ali pa collection book itd...
Kot sem opazil, je Slovenija še vedno balkan, ker pri nas se vidi, da ljudje nimajo denarja za tak luxuz. Ko odideš v Avstrijo ali višje, je v trgovinah znatno večja izbira raznih žanrov filma. Tudi ljudje in mentaliteta je drugačna. Pri nas je bolj žalost, da o cenah ne govorimo.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.764
1.567
113
Emona / Carnium
Kaj šele ko prideš na internet. Pol vidiš kakšen balkan je Avstrija.
Jaz imam nekaj bluray koncertov, to je pa vse. Filmov ne gledam večkrat, koncerte pa.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Moj bratranec ki dela pri Pixelmondo v Frankfurtu, pravi, da pri njih ni praksa downloadanje. Baje imajo nekak sram ou. spoštovanje do filmov pred tem. Če pa že kdo, pa bolj to skrivajo. Jaz filme gledam večkrat, še posebej tiste, kateri so mi res všeč. Še posebej, gledam kako so filmi narejeni.
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Seveda da ni praksa downloadanje, če pa plačaš tako kazen, da je veselje če te dobijo.
Pa zanimivo je to, da je imela letos glasbena industrija RAST prodaje CD-jev oz. pesmi! Pa pravijo kako je slabo piratstvo in downloadanje.
Pa ne primerjaj NEM z nami, ker cene (filmov in ostalih stvari) so verjetno iste oz. zelo podobno, lahko kak €, dva razlike, cena v plači je pa kar precej velika razlika.
S tem da v NEM imaš kar nekaj stvari s katerimi si lahko znižaš osnovo davka, pri nas pa tudi če imaš račun za tisto storitev si ne moreš.