Zbijanje cene v Nemčiji

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Na otroske pa dodatek za veliko družino ne pozabi. Kaksni voluharji ki imajo otroke. Se posebej ce 3 ali vec. Na grmado z njimi:) v glavnem v de se da tudi pogajat. Je pa res da prek maila tezko

Zdaj smo že 3x čez offtopic. Tistega dodatka tudi ne dobim, ker preveč zaslužim. Tud vrtec, itd, sem bil vedno v najvišjem rangu. Očitno podpiram še vse tiste sebičneže, ki bi najraje samo zase delali. Nič hudega, upam, da bodo nekoč spregledali, da niso sami na svetu.
.
Pogajat o ceni se da vedno, tudi z Nemci, ki se jih vedno bolj prijemajo te fore. (Vedno pravim, da bi moral vsak resen prodajni team it recimo v Carigrad na glavni bazar po znanje. Opazovat kako se prijazno, a res vztrajno nadleguje kupce. Tako huda konkurenca je - vsi prodajajo isto robo - da če ne znaš prebrat stranke, boš odpadel.)

tmy

Zelenc'
6. avg 2010
25
0
1
Živjo,

na podlagi 3 nakupov v DE, sem dobil 4, 0 in 2% popusta na oglaševano ceno.

Vedno sem avto kupil pri resni firmi, 2x ga nisem niti videl v živo pred nakupom, vedno bilo vse ok.
Pri resnih trgovcih ne prideš daleč s prvim stavkom o popustu....
Že vnaprej se dogovori in ne pričakuj dodatnih popustov, ko prideš po avto.

Nimam pa izkušenj z manjšimi, sumljivimi trgovci ali šank traderji, ki zglihajo po 20%,,,

Pri DAT Autohus pa popustov enostavno ni, spuščajo pa cene glede na to koliko časa se vozilo ne proda, imaš pa možnost testne vožnje po parkingu, Autoexpo ne glihajo niti ni testne vožnje....

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik tmy pravi:
Živjo,

Vedno sem avto kupil pri resni firmi, 2x ga nisem niti videl v živo pred nakupom, vedno bilo vse ok.

Nimam pa izkušenj z manjšimi, sumljivimi trgovci ali šank traderji, ki zglihajo po 20%,,,

Pri DAT Autohus pa popustov enostavno ni, spuščajo pa cene glede na to koliko časa se vozilo ne proda, imaš pa možnost testne vožnje po parkingu, Autoexpo ne glihajo niti ni testne vožnje....

zanimivo, toliko podobnih bmw-jev imajo in da ne popuščajo......
grin1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik tmy pravi:
Živjo,

da preveč ne tuhtam kakšne so tu cene napram mobile.de?

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Da se vrnem na X5: tak ki ima za X5 verjetno precej lažje vzdržuje 3, 4 otroke kot tak, ki otroke štepa in čaka državo da mu jih hrani in živi. Po slednjem principu "kolikor otrok bo bog dal" je v po svetu ogromno revežev, ki čakajo razviti svet da jih živi.