Zavorna tekočina R.Megane 2012

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
V servisni knjigi piše, da se za posege na zavorah naj obrnem na pooblaščeni servis, glede dolivanja zavorne tekočine pa, da se uporablja zgolj s strani servisnih delavnic homologirana tekočina. Zelo uporabno.
smile-1.gif

Počasi bodo verjetno tudi začeli skrivati podatke o motornem olju, ki je ustrezno za avto, samo da bi ga vozil na pooblaščen servis.
priden.gif

Problem je edino v tem, da ne pustim šalabajzerjem na pooblaščenem servisu, da mi karkoli šlatajo okoli bremz.
smirk-1.gif

Nebi ga peljal na avtocenter na Hardek?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.651
113
Citat:
Uporabnik kremenko1 pravi:
To vsekakor drži, kaj pa kontra?

Kontra v praxi nisem še izvajal... Ampak si mislim da odzivnost el. pomagal ne bi bila optimalna... Ker je navadno olje gostejse...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
V servisni knjigi piše, da se za posege na zavorah naj obrnem na pooblaščeni servis, glede dolivanja zavorne tekočine pa, da se uporablja zgolj s strani servisnih delavnic homologirana tekočina. Zelo uporabno.
smile-1.gif

Počasi bodo verjetno tudi začeli skrivati podatke o motornem olju, ki je ustrezno za avto, samo da bi ga vozil na pooblaščen servis.
priden.gif

Problem je edino v tem, da ne pustim šalabajzerjem na pooblaščenem servisu, da mi karkoli šlatajo okoli bremz.
smirk-1.gif

Nebi ga peljal na avtocenter na Hardek?
Avtoservisi so kot zobarji. Ti vedno kaj zraven povrta, da prideš čez 1 mesec nazaj ...

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.651
113
Pol si pa najd kakga lokalca ane... 6pack..pa lah zmer zravn pijes vmes k sravfa... Ni boljse sprostitve ce je doma tečna žena
tongue-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Lokalca za to, da mi dolije 2cl zavorne tekočine? Mehanika bomo iskali, ko bo kaj na mašini crknilo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.651
113
Tudi za bremze rabiš mehanika...saj je iz tvojega pisanja jasno da nisi sposoben sam menjat niti ploščic
smile-1.gif

Btw bremze je priporočljivo pogledat vsaj vsako leto... Na 2 je pa že MUST HAVE!

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.651
113
Si že sploh dolil tekočino al pumpaš v vsako rdečo luč?
smile-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Pumpaš takrat, ko imaš 3cl zraka v cilindru, ne pa v rezervarju. Sem dolil ja, nisem pa hotel doliti dokler se nisem prepričal, da nima Renault kakšnega DOT 5,6 olja, glede na to da je v navodilih tako napisano kot da gre za neko Nasino specialno olje homologirano samo za Renault, ki v avtomobilskem svetu še niti nima imena.