Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Predvsem je pomembno, da se spoštuje peta cerkvena zapoved.
Ampak od leta 1993 naprej. Prej se je glasila:Sklepaj zakon po cerkvenih določbah.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Predvsem je pomembno, da se spoštuje peta cerkvena zapoved.
saj sem zato, da pustimo drugače misleče pri miru...Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Ni kaj, moram se oglasiti.
Veliko spremjam debate po raznih forumih, na temo politike , religije, avtomobilizma, pa še kaj. Vedno , ko jetema o politiki, veri, se vsuje plaz obtožb z vseh strani na račun cerkve ali komunistov. Opažam, da smo slovenci narod, ki se samo prereka in pamet soli drugimi. Enostavno ne zmoremo toliko kulture in ponosa, da pustimo drugače misleče in prepričane, da pač živijo življenje, ki so si ga izbrali. Nisem pristaš ne levih in ne desnih ne rdečih pa tudi belih ne . Saj me nihče ne ogroža
In ne nazadnje se mi zdi, da komaj čakamo odvrženo kos, da se zaženemo kot lačni psi. Pa kdo do bolj krvoločen.
Dejmo se mal zamislit, pa probat v slogi skupaj živeti.
Pa lep dan.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
desni se razmnožujejo hitreje kot levi...slednji to skušajo popraviti s paničnim uvozom od drugod, dokler jim bo uspevalo, bo status quo, ko jim ne bo več, se bo pa æebinokomunizem moral posloviti...
Po pričevanjih se ga desničarska deca isto nalije in pribije kot njihovi "vzorniki" z leve.
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
dihajo isti zrak kot jaz torej zaradi teh diham slabši zrak
ja veliko škode mi delajo, in dela mi škodo njihovo zvenenje ko me zbudi in njihovo sitno raznašanje (ne)svetega ognja iz neke vasi ki ga je župnik s fajercajgom prižgal. ja ogrožajo me in zato jih ne toleriram
še kaj?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Lulike
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti nimaš pravice drugim pametovati, kajti tako nestrpni ste lahko le kvazi liberalci! Vi bi še svojo mamo prodali, samo zato da bi tujci, cigani, musliji... imeli več kot Slovenci!
Kater alter si, ali te je sram in zato pišeš pod drugim alterjem?