Zdravo,
kako imate rešeno zavarovanje zunanje enote TČ, ki je ob hiši? Naša agentka nam sicer pravi, da je to vključeno v zav. hiše kot strojelomno zav. inštalacij (se mi zdi malo previsoka cifra, da zav. ne bi želela dodatno skasirat).
Jaz imam postavko: dodatno strojelomno zavarovanje ogrevalnega sistema za ceno 28,34€ in kritjem 8700€.
Saj imaš pogoje. Zavarovane so napake na inštalacijah (električna inštalacija - poškodovanje, če ti zaradi preobremenitve gre glavna varovalka, te to stane recimo 45eur, vodovodne inštalacije (ne samo zaradi loma cevi, ampak tudi zaradi kakšne okvare ventilov, potem recimo črpalka za cirkulacijo sanitarne vode, potem okvare oz. poškodovanje kabelskih in telefonskih inštalacij. Ne vem zdaj na pamet tudi za prezračevanje, če je v pogojih krito pod ogrevalni sistem, ali pod ostale inštalacije.in nato vse tiho je bilo...
ja, točno tako mi je bilo predstavljeno, saj vse ostalo je pod drugimi postavkami zavarovano. potres, elektrika (direktna, nedirektna) ipd...
živi bili pa videli ali pa en direkten odgovor kaj točno je zavarovano in na kolikšno vrednost in potem še kaki primer "ostalih inštalacij", kako bi mi to prav prišlo.