Zavarovanje stanovanja

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ma ne moreš no... Najdražjega si izbral... Pa Generali ima ja najboljše pakete zavarovanja po najbolj ugodni ceni...

hysterical-1.gif

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Ravno zaradi tako nizkih cen avtomobilskih zavarovanj ( da smo "konkurencni "). Bili smo samo pri cenah, pri skodi pa ne. Prekinitev pa zaradi slabih izplacil.

Pa nicesar ne povelicujem, ampak je to dejanski odraz trga. Glede na to da ima triglav 10 x vec strank kot Generali je pritozb MANJ kot tam. To je moji babici jasno tko da mora bit vsem.

Pa najd ti moj POST kjer sm jst prvi zacel karkol govort cez katerkol "konkurencno" zav.

Ne rabš pa ti men tlele neki kao grozit da me bos skenslu s tega foruma. Res ne rabaš.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Jaz imam zavarovanu pri ERGU. Sicer so bili med dražjimi, vendar imajo največje kritje. Sem pa imel že škodni dogodek - sicer na avtu - sem sem bil z opravo škode izredno zadovoljen.

ERGO ima nekako ista kritja kot ostali, najbolj je primeren za nemška vozila in družinske enoprostorce, pa voznik/uporabnik/lastnik mora biti vsaj 30 let star da je premija ugodna... Ima pa ERGO kar nekaj posebnosti na katere je treba biti pozoren, če je kasko z odbitno franšizo to velja tudi na vandalizem in naravne nesreče, pa treba biti pozoren kaj je izbrano pri uporabnikih vozil, lastnik in partner ali tudi ostali, kar spet vpliva na premijo. Kar se izplačila tiče ne dvomim da bi bilo kaj za komplicirati če so stvari jasne...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Brez zamere, ampak ce bi cifra bil se vedno aktiven na tem forumu, bi se drugacna zgodba pisala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Če čebula nebi "če"-ja imela, bi bila samo bula.

p.s. mi je izjemno žal, da ga ni več na forumu ampak j3biga, tko to je in svet se vrti naprej. Zdaj pa res prosim dovolj offtopicov.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Zdravo,

Bi me lahko kaksen zavarovalni agent kontaktiral preko zs-ja, bi imel par vprasanj + kaksne informativne izracune za kompletno zavarovanje (avto, stanovanje, vikend). Do sedaj bilo vse pri triglavu..