Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Jaz sem tudi hotel iti na Generali. Ko sem ugotovil, kaj vse manjka...Zadovoljen s Triglavom, tudi škodni primer smo hitro rešili,
... kot je že predhodnik vprašal.. in kaj je manjkalo? oz. česa nisi hotel dodati da nebi manjkalo? vedno imaš lahko namreč vse ali pa tudi nič....
V glavnem, ko sem prejel Generalijevo ponudbo je bilo v ceni razlike 200, oo evrov. Razlika je bila v tem, da je bila Generalijeva ponudba popolnoma oskubljena (ne bom sedaj pisal kaj vse bi morala vključevati polica). Ko sem klical na Triglav jim poslal ponudbo, so mi lepo poslali nazaj kaj vse njihova polica ne vključuje. Generali mi je poslal novo ponudbo, ki je bila za 100, 00 višja kot od Triglava s tem, da še vedno ni bilo vse vključeno kar ima Triglav.
tudi to je čist možno... praviloma smo res v večini primerov ugodnejši od konkurence (z enakimi kritji!), pride pa seveda tudi do primerov, kjer popušimo totalno.... če se ti da bi te prosil za kakšno obrazložitev ali pa info izračun or something na PM, ker me že iz lastnega interesa zanima, kje smo tako neprimerljivi z allmighty triglavom