Zastava

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Se strinjam, z namenom dvigovanja nacionalne zavesti bi se lahko spomnili in po gospodinjstvih poslali SLO in EU zastave. Plačali bi jih prav tako vsi, ampak vsaj malo občutka ostane, da je bilo nekaj podarjeno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Jaz pa sem ponosen na to da sem slovenec oz. na vse kar sem in sem dosegel. Enkrat grem po zastavo in bo ob praznikih lepo visela.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.ksz.

Še smreko postavljam po novem letu, tako da do problematike zastave sploh še nisem prilezla.
Me pa ne moti, če jo folk obeša in se mi ne zdi čudno.

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Še smreko postavljam po novem letu, tako da do problematike zastave sploh še nisem prilezla.

Dobr gre to tebi
aplauz.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Nimam izobešene zastave, si pa ob vsakodnevnem prebujanju rečem: Dobro jutro, moja ljuba domovina!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Država ti je med drugim šenkala, da si sploh postal to, kar si, oz., da se sploh lahko normalno vključuješ v družbeno življenje.
Sori, ampak res nevem, kaj mi je že država šenkala.
Kot je meni znano, so prej moji starši odvajali za šolstvo, zdravstvo, pokojnino, zdravstveno zavarovanje itd....zdaj pa tud jaz polovico svoje plače dam državi, potem pa še pri vsaki stvari, ki jo kupim v trgovini ali drugod, spet plačujem davek. Jaz tle ne vidim nič šenkanega.
Nič ne rečem, morda bo tud država meni kdaj (Bog nedaj) dajala socialno podporo ali kaj podobnega in takrat bom zastavo s ponosom in z vsem spoštovanjem izobesil.
Zdaj pač meni naša država ne daje nič posebnega, kot npr, daje Avstrija, Nemčija, Italija itd...svojim državljanom.
Mene zaenkrat moja država samo odira, mi nalaga takšne in drugačne dolžnosti ter molze moj tošelj. Zato ne vidim razloga za pretiran ponos ter posledično ne čutim potrebe po izobešanju zastave.

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Imam jo in jo obešam, kadar je praznik. Živim v Horjulu in imam tudi občinsko zastavo. Obesim ju tudi za svoj rojstni dan. Kaj se bojite?

Pri meni je rostni dan državni praznik.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
ksz

malo gledam na netu cene slovenskih zastav, pa so v rangu od 30 do 70€. lahko kdo priporoča kako trgovino v LJ ali bližini, kjer bi si lahko zastavo pogledal

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Nimam in ne obešam, ker mi zdi butasto. Če si ponosen na svojo domovino, za to ne potrebuješ nobene zastave, niti ostalim ni treba vedeti, da si. Saj nisi ponosen zato, da kažeš drugim.

Kot SNS, ki je kao neka domoljubna stranka, ampak tuji izposojenki za "narod" se pa v svojem imenu ni znala izogniti.
bonk.gif