Zastava

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma mi sploh slovani nismo. Smo prej neka mešanica venetov, slovanov in bog ve česa vse. In mi bi radi z zastavo poudarjali neko tradicijo, ki je sploh nimamo. Nismo ne tč ne mš, morali bi imeti neko čisto nevtralno zastavo.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi jaz ne vem zakaj bi zanikali slovanstvo? Ampak to je bolj ko ne simbolj rusofilstva, od njih pa ostali Slovani nismo dobili nič dobrega tako kot od romanov in Germanov!

Kaj bi pa ti rad tako dobival od vseh mogocih narodov? Tipicni podkupljivi fasistek.

Bilo bi dobro ce bi si razjasnil kaj sploh pomeni zastava?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma mi sploh slovani nismo. Smo prej neka mešanica venetov, slovanov in bog ve česa vse. In mi bi radi z zastavo poudarjali neko tradicijo, ki je sploh nimamo. Nismo ne tč ne mš, morali bi imeti neko čisto nevtralno zastavo.

Ti sigurno izviras nekje iz juzne italije, kot Rocco Sifredi... samo gensko te je prevec zvilo.
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

A zelena je naša tradicija? Saj nismo mehičani
grims-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi jaz ne vem zakaj bi zanikali slovanstvo? Ampak to je bolj ko ne simbolj rusofilstva, od njih pa ostali Slovani nismo dobili nič dobrega tako kot od romanov in Germanov!

Kaj bi pa ti rad tako dobival od vseh mogocih narodov? Tipicni podkupljivi fasistek.

Bilo bi dobro ce bi si razjasnil kaj sploh pomeni zastava?

Aja, potem sem kar fašist, če pravim da smo od Rusov imeli toliko kot od lahov in Nemcev? Pa povej vsaj eno dobro stvar kaj so Rusi pripeljali nam Slovanom? Napredka niso, pobijali so tako kot švabi...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
A ti razumes bistvo zastave? Bi si lahko prebral nekaj slovanske zgodovine preden klatis neumnosti?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Aja, potem sem kar fašist, če pravim da smo od Rusov imeli toliko kot od lahov in Nemcev? Pa povej vsaj eno dobro stvar kaj so Rusi pripeljali nam Slovanom? Napredka niso, pobijali so tako kot švabi...
Samo to je važno, kaj smo od koga dobili, kdo nas je bolj ali manj tepel. Ni kaj, hlapčevstvo nam je v krvi. Daj povej, na kaj bi bil pa ponosen, kaj bi bilo takega, za kar bi se bil pripravljen skregat? Mogoče to, da smo pridni in ubogljivi in da radi v rit lezemo tistemu, ki nam več da? Jaz vedno povem da sem Slovan in če koga to moti, se lahko zaleti v rit. Bemti majnost podrepno.

Še nekaj, Slovenci in Slovenija je tu malo dlje kot od tvojega 17 leta. Če tega ne moremo sprejeti, se lahko takoj ustrelimo v glavo.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma na naše ozemlje se je raztezal rimski imperij, bili smo pod ilirskimi provincami, avstrijskim cesarstvom, kasneje pod avstro-ogrsko, mesto, v katerem živim, je bila prestolnica južne štajerske ... Mi smo mešanica slovanov, germanov in romanov, tega ne more nihče zanikati. Zato ne moremo graditi tradicije samo na slovanstvu. Poglej Hrvate. A so oni podobni Srbom? Niso. So neka čisto svoja tvorba s to njihovo šahovnico, ki jih dela prepoznavne po celem svetu.

Glede na to, da je Slovenija znana v svetu kot država, ki ima veliko zelenja in neokrnjene narave, bi bila zelena barva na zastavi povsem primerna.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma na naše ozemlje se je raztezal rimski imperij, bili smo pod ilirskimi provincami, avstrijskim cesarstvom, kasneje pod avstro-ogrsko, mesto, v katerem živim, je bila prestolnica južne štajerske ... Mi smo mešanica slovanov, germanov in romanov, tega ne more nihče zanikati. Zato ne moremo graditi tradicije samo na slovanstvu. Poglej Hrvate. A so oni podobni Srbom? Niso. So neka čisto svoja tvorba s to njihovo šahovnico, ki jih dela prepoznavne po celem svetu.

Glede na to, da je Slovenija znana v svetu kot država, ki ima veliko zelenja in neokrnjene narave, bi bila zelena barva na zastavi povsem primerna.

Glej ga zlomka, in hrvati in srbi imajo slovansko trobojnico. Podobnost pa taka!
cheer.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Na našo osamosvojitev sem ponosen, takrat smo prvič v zgodovini skupaj stopili in v res ogromni večini povedali vsem kaj si želimo! Si zadovoljen?

Klošar, zelena ni barva Slovenije!

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
A ti razumes bistvo zastave? Bi si lahko prebral nekaj slovanske zgodovine preden klatis neumnosti?

Slovenska zgodovina je veliko starejša od ruske zastave.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Na našo osamosvojitev sem ponosen, takrat smo prvič v zgodovini skupaj stopili in v res ogromni večini povedali vsem kaj si želimo! Si zadovoljen?

Pogledam skozi okno in vidim 70% vsega v zelenem.
Torej kera farba pa je pol značilna za nas?

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

In zakaj zelena ne bi smela bit barva Slovenije? Lipov list je tudi zelen, pa v veliko zimZELENih pesmih se ponavlja Slovenija zelena dežela ipd.
Zakaj že nasprotuješ zeleni? A zaradi tvoje psihoze oz. fobije v zvezi z Orientom?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Cerkveni zeli izpast intelektualec in zeleno barvo oznacuje za islamsko, ceprav je uradna islamska barva crna.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Torej, ker je tebi zelena barva grda, ni to barva Slovenije.
bonk.gif

Pa tebi je Cerkev že totalno zjebala možgane... Alo stric, spravi se k sebi, in to čimprej; kot prvo, opusti tale svoj hobi.

P.S.: Naj že nekdo spremeni barvo pisave v tituli 4krat8ke v zeleno ...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nikoli ni bila zelena barva, barva Slovenije! Cerkev pa pusti pri miru!

Pa kaj nisi ti navijač Olimpije in žabar?
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nikoli ni bila zelena barva, barva Slovenije! Cerkev pa pusti pri miru!

Prosim, dragi visoko inteligentni soforumaš, razsvetli nas, katera barva je barva Slovenije in zakaj.

Glede na to, da se obnašaš, kot da ima Slovenijo neko tradicionalno barvo kot že davno splošno znano dejstvo, me res zanima tvoj odgovor.