Zaslon Nokia 5310 ExpressMusic

ata

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Po forumu sem iskal, če ima mogoče kdo probleme z zaslonom pri zgoraj omenjeni Nokii. Namreč, jest mam to nokio že 1 leto, pa sem že dvakrat mogel zamenjati display pri telefonu - obakrat je počil ekran (telefon ni nikoli padel ali da bi kdorkoli uporabljal kakšno silo). Na zadnje k je počil ekran sem se zgovarjal po telefonu in telefon odložil na mizo - čez 15 minut pa pogledam na telefon k je prišel SMS in vidim, da je počen ekran. Na Telerayu pravijo, da je to mehanska poškodba, ampak jest pa mislim, da je to kakšna napaka pri telefonu. Ima mogoče kdo podobne probleme ali pa če mogoče ve, če je to res napaka telefona? Ali se mi sploh še splača zamenjati zaslon, če pa vedno poči ekran brez razloga?

Hvala vam za odgovore
cheer.gif

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Pozdravljen! Tudi jaz sem z istim telefonom imel podobne težave! Po 6 dneh mi je počil ekran. Telefon je bil na mizi in imel sem vklopljeno zvonenje z vibriranjem. Ko sem se hotel oglasiti vidim da je 1/4 zaslona črna. Prav tako sem ga poslal na zgoraj omenjen servis, od kjer so mi po dolgem času odgovorili da je to mehanska napaka in mi za popravilo hoteli zakasirati 40 €. Sem potem kar pokvarjenega prodal za 40€ in naprej uporabljam svoj stari tel.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Nekaj zgleda ne špila vredi s tem telefonom, oče ga je kupil pa mu je drug dan sredi lepega zaslon ugasnil, samo zaslon. Ko ga je ugasnil in ponovno prižgal je bilo pa vse ok. Upam da nebo crknilo vse skupaj.

ata

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
No zdej sem zamenjal zaslon in bom videl koliko časa bo ta zdržal(cena za ekran je bila 25€). Če se še enkrat pokvari, bom pa kar nov telefon kupil.

Hvala obema za odgovore.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Bratranec ga ima in ga je imel že dvakrat na servisu zaradi zaslona. Ne vem točno v čem je bil problem, če se ne motim mu je crknil.

duc

Zelenc'
9. jul 2009
4
0
1
JV Slo 468m n.v.
Je pa nekaj hecno pri tem telefonu: ko je baterija skoraj prazna se zaslon ugasne in se ne odziva. Če telefon izklopiš in vklopiš pa ponovno dela. Pa polniti ga daš.