zaslon na dotik

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Ja, sem zelo zadovoljen. Za garmina pa nevem, ker nisem glih mojster v teh zadeva. Tako da nevem. Je pa telefon vreden nakupa. Lahko pa še kaj vpraša če te zanima. Lahko tudi pa ZS

Kakšne slike dela? So zadovoljive kvalitete na računalniku?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
v tej tovji razlagi ne vidim kam bi uvrstil patentiran Microsoftov dvojni klik (zadeve niti niso tako enostavne kot jih zelite tukaj predstavit)

Patent ni večen... in mislim, da traja 10 let... in se ga da enkrat podaljsat ... To mi je ostalo nekje v koticku glave... za kaj vec pa poisci s pomocjo Googla
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Odvisno je tudi, koliko plačaš za patent ter kje patentiraš.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Citat:
Uporabnik decko pravi:
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Ja, sem zelo zadovoljen. Za garmina pa nevem, ker nisem glih mojster v teh zadeva. Tako da nevem. Je pa telefon vreden nakupa. Lahko pa še kaj vpraša če te zanima. Lahko tudi pa ZS

Kakšne slike dela? So zadovoljive kvalitete na računalniku?

Dokaj dobre, samo ne pričakuj preveč.

Jih par priložim.

Slikano v oblačnem dnevu. (Ne, ne nisem jaz na sliki)

Slikano v kuhinji. Ponoči s flešom ter odprto lučjo. (moja najboljša jed. Seveda z Nuttelo)

Slikano od blizu. Luč usmerjena v to stvar.

Slikano v oblačnem vremenu.

Tako, nima pa stabilizatorja slike, ali pa prepoznavanje obraza. Tako da to ni telefon za slikat, ampak za poslušat muziko.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
No ja sej niso slabe...hvala
Sem sicer iskal enega z dobrim fotoaparatom, ampak glede na ostale funkcije mu oprostim
cool-1.gif
(pa tud ostali z 5M ne blestijo). Tole da je pa super telefon za glasbo mi ni tolk pomembno ampak kot pravim kot celota zgleda dober.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Meni tudi telefon izgleda precej ok, ima vse to za kaj bi ga uporabljal, slike pa bi tudi bile za prvo silo, če že ravno digitalca ni pri roki
smile-1.gif