Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je psihopatsko. Mislim, da si v napačnem podforumu ali sploh forumu.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
23...pa se neizkusena...eh skoda
Citat:
Uporabnik domaimamkretena pravi:
Kdo je MON? Materialno pač zaenkrat on več (nekaj € gor ali dol) prispeva. Jebiga ne morem ga sterat iz stanovanja, ki sta mi ga kupila stara dva. Dokler ne odjavi stalnega prebivališča sem fertik! Pa smo prišli iz računalniških na čustvene probleme. Žur!
Citat:
Kdo je MON? Materialno pač zaenkrat on več (nekaj € gor ali dol) prispeva. Jebiga ne morem ga sterat iz stanovanja, ki sta mi ga kupila stara dva. Dokler ne odjavi stalnega prebivališča sem fertik! Pa smo prišli iz računalniških na čustvene probleme. Žur!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je psihopatsko. Mislim, da si v napačnem podforumu ali sploh forumu.
to ni alter zadeva, to je bolj za MON, ja
tu rešujemo že vzrok
obiskala je mon potem je tipkal nekaj na m se je mon pokazal je bral kaj je tam gor sedaj jo pa malo heca. vi ji pa svetujete naj ga kr iz stanovanja vrže.Citat:
Lumio 1520. Jaz sem hotela pobrisat kar je že bilo, ker se zdaj norčuje iz mene zaradi obiska nekaterih strani . Bom downloadala antivirus za tel. ampak windows phoni imajo skoraj vse apps plačljive. Mogoče najdem kaj na netu. Meni se zdi, da mi sledi preko telefona, ker imam vklopljeno to storitev, da bi v primeru kraje lahko sama izsledila tel.
Zdaj mi je uspelo pobrisati, ker sem unistalirala mozillo, spucala vse z reg cleanerjem in ccleanerjem. Mozilla je nazaj, zgodovine pa ne.
Itak bo spet našel možnost kako vohljati, ampak zaenkrat hvala za odgovore.
Citat:
Lumio 1520. Jaz sem hotela pobrisat kar je že bilo, ker se zdaj norčuje iz mene zaradi obiska nekaterih strani. Bom downloadala antivirus za tel. ampak windows phoni imajo skoraj vse apps plačljive. Mogoče najdem kaj na netu. Meni se zdi, da mi sledi preko telefona, ker imam vklopljeno to storitev, da bi v primeru kraje lahko sama izsledila tel.