Zasebnost

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.009
5.635
113
23...pa se neizkusena...eh skoda
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.647
1.479
113
Takole je, punca: pamet v roke. Tle gor kompliciraš na dolgo in široko, ne manjka veliko pa bo še kdo rekel, da sta glih za skupaj
d055.gif

Če je stanovanje tvoje, naj dec spoka in čao.

Srečno
zmaga.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Ce ni otroka sploh ni kaj za razmisljat. Materialno je se najmanj v taksnem primeru.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je psihopatsko. Mislim, da si v napačnem podforumu ali sploh forumu.

evil.gif

to ni alter zadeva, to je bolj za MON, ja

tu rešujemo že vzrok

domaimamkretena

Zelenc'
10. avg 2014
8
0
1
Kdo je MON? Materialno pač zaenkrat on več (nekaj € gor ali dol) prispeva. Jebiga ne morem ga sterat iz stanovanja, ki sta mi ga kupila stara dva. Dokler ne odjavi stalnega prebivališča sem fertik! Pa smo prišli iz računalniških na čustvene probleme. Žur!

I

Izbrisan uporabnik #488

Vzrok se išče, ne odpravimo samo posledic.

jap, stanovanje je drag hec, fajn je met papučarja, da plačuje in vzdržuje playerski standard

vdor v pc in mobi je pač dodatek :)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
23...pa se neizkusena...eh skoda
smile-1.gif

Pa že fulla je ustvarila v življenju
srce-1.gif

Tastari in tip so financirali ona je pa kupovala

Kamele0N

23. jul 2008
42.009
5.635
113
Ustvarla je tok kot 3/4 nas kle...podedovala/dobila bo po starsih...pac kruta realnost slovenistana.

Je pa lepo da je resna punca...ceprav ko se strga strik
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik domaimamkretena pravi:
Kdo je MON? Materialno pač zaenkrat on več (nekaj € gor ali dol) prispeva. Jebiga ne morem ga sterat iz stanovanja, ki sta mi ga kupila stara dva. Dokler ne odjavi stalnega prebivališča sem fertik! Pa smo prišli iz računalniških na čustvene probleme. Žur!

Kje si pa to prebrala?

Če je flat tvoj, se ga lahko stera. Enostavno mu rečeš naj se pobere.

Če sta ti flat kupila starša in to lahko dokažeš, tudi tu ne bo mogel nič.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:

Zakaj te njegovo stalno bivališče bega? Mar misliš, da mu nekega dne kapnilo in se bo prijavil drugje - potem boš pa ti lahko šla "iz zasede" v akcijo? Kako dolgo misliš čakat? 12-15 let?

Teraj takoj in neusmiljeno. Kufer pred vrata in zamenjat ključavnico; naj gre na UE in se prijavi nazaj pri mamici.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
"Jedini" bo pri vohanju zgodovine ugotovil da se je prijavila na Alter. Prebral bo naše nasvete in pripravil kontra ukrepe
10.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Res je psihopatsko. Mislim, da si v napačnem podforumu ali sploh forumu.

evil.gif

to ni alter zadeva, to je bolj za MON, ja

tu rešujemo že vzrok
Citat:
Lumio 1520. Jaz sem hotela pobrisat kar je že bilo, ker se zdaj norčuje iz mene zaradi obiska nekaterih strani . Bom downloadala antivirus za tel. ampak windows phoni imajo skoraj vse apps plačljive. Mogoče najdem kaj na netu. Meni se zdi, da mi sledi preko telefona, ker imam vklopljeno to storitev, da bi v primeru kraje lahko sama izsledila tel.
Zdaj mi je uspelo pobrisati, ker sem unistalirala mozillo, spucala vse z reg cleanerjem in ccleanerjem. Mozilla je nazaj, zgodovine pa ne.
Itak bo spet našel možnost kako vohljati, ampak zaenkrat hvala za odgovore.
smile-1.gif
obiskala je mon potem je tipkal nekaj na m se je mon pokazal je bral kaj je tam gor sedaj jo pa malo heca. vi ji pa svetujete naj ga kr iz stanovanja vrže.
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.009
5.635
113
Evo zdej ji je pa se net ukinu
evil.gif

Nazadnje urejeno:

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Koliko časa pa že živita skupaj? Kdaj je prijavil pri tebi stalno prebivališče? Ali je stanovanje pisano nate ali ne?
Če še ni imaš mogoče kakšno možnost da ga steraš iz stanovanja.
Drugače ti pa jaz priporočam, da to šarjenje po PC-jih itd,.... prijaviš na policijo, zamenjaš ključavnico itd... mlada si še dovolj. Naj ti bo to šola za v bodoče.
Najbolje je, da povprašaš kakšnega odvetnika, ki ti bo znal pravilno svetovat. V tem primeru se splača plačati, zato, da imaš kasneje mir.
Zna bit pa problem, še se tvojemu čisto strga,....

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Lumio 1520. Jaz sem hotela pobrisat kar je že bilo, ker se zdaj norčuje iz mene zaradi obiska nekaterih strani. Bom downloadala antivirus za tel. ampak windows phoni imajo skoraj vse apps plačljive. Mogoče najdem kaj na netu. Meni se zdi, da mi sledi preko telefona, ker imam vklopljeno to storitev, da bi v primeru kraje lahko sama izsledila tel.

Na Lumiji ti ne more ravno kaj veliko slediti, tako, da tu ni panike. Edino to kar praviš, da lahko preveri tvojo lokacijo preko funkcije "poišči moj telefon", to enostavno izklopi pa nima kaj praskati. Za kakšne keyloggerje ni straha. Na lockscreenu še vključi PIN in ti ne bo nič vdiral. No, teoretično bi lahko še bral tvoje SMSe, če imaš vključen backup na outlook.com, tako da izklopi backup SMSov ali pa si nastavi varno geslo za svoj Microsoft račun in potem imaš tudi "poišči moj telefon" vključen.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
shocked-1.gif

pa dej Barvica, malo se umiri, ne moreš mladičko kr s policijo pa odvetniki šuntat
stupid-1.gif

se vidi da si že zastarela, cajti se spreminjajo, pezdetkov copatkarjev je vedno manj pri mlajši generaciji, zdaj počasi prihaja nazaj staro in preizkušeno, ko se ve kdo nosi hlače pri bajti, ....ničemur podobna zmazarija vaše generacije je dokazana katastrofa.
Pust mladičko na miru in naj bo vesela, da ima tapravga deda, ki mu ni vseeno zanjo, pa s kom se druži in bedarije dela.
V ženski naravi je, da rabi vodstvo in kontrolo, zakaj ji ne privoščiš kar je naravno in edino sprejemljivo.
Glupače ste spreminjale kar je skozi vso zgodovino v vseh civilizacijah in verah učinkovito in produktivno delovalo
stupid-1.gif