Zasebnost

domaimamkretena

Zelenc'
10. avg 2014
8
0
1
Pri mozilli mi je nekdo onemogočil brisanje zgodovine. Geslo od gmaila sem že spremenila, ampak najbrž je na računalniku tudi keylogger.
Pravi, da lahko brez gesla (zaslon imam zaklenjen) vidi vso zgodovino tudi na telefonu preko računalnika.
Ima dostop do vseh računalnikov v hiši. Pozna IMEI številko telefona in geslo od obnovitvenega računa za Gmail. Ne, da bi rada kaj skrila, samo dovolj mi je tega, da nekdo gleda vse kar počnem.

Mi lahko torej nekdo svetuje čimbolj preprosto rešitev za brisanje zgodovine pri Firefoxu in v kakšnem primeru mi lahko brska po telefonu na daljavo.

Se opravičujem za zmedeno pisanje, popadel me je hud bes.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.280
6.103
113
Če v Firefoxu odpreš okno za zasebno brskanje, se zgodovina ne beleži.

Za keylogger pomaga pregled s protivirusnim programom.

Kakšen mobilni telefon imaš? Tudi nanj lahko namestiš protivirusni program, da zazna morebitne sumljive aplikacije.

Obnovitveni račun za Gmail lahko spremeniš. Dodatno lahko vklopiš potrjevanje Gmail prijav z mobilnim telefonom (dobiš SMS).

Če ima nekdo dostop do računalnika, bo še vedno lahko nagajal in moraš stvari urediti drugače.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
Torej, najprej začneš tukaj v Mozili in izbereš da ne zapomni zgodovino..

zmw-Histor.jpg

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja fak no, kot da ni dost že policijska država.

Losaj se debila.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
Za onemogočanje brskanja po tvojem telefonu izklopi najprej WIFI in Blutooth.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če se imata 2 rada si vse zaupata, tko da.

Mogoče je res malo extremen pri kazanju ljubezni. Samo verjetno zato, ker te ima toliko rad
srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

domaimamkretena

Zelenc'
10. avg 2014
8
0
1
Lumio 1520. Jaz sem hotela pobrisat kar je že bilo, ker se zdaj norčuje iz mene zaradi obiska nekaterih strani. Bom downloadala antivirus za tel. ampak windows phoni imajo skoraj vse apps plačljive. Mogoče najdem kaj na netu. Meni se zdi, da mi sledi preko telefona, ker imam vklopljeno to storitev, da bi v primeru kraje lahko sama izsledila tel.
Zdaj mi je uspelo pobrisati, ker sem unistalirala mozillo, spucala vse z reg cleanerjem in ccleanerjem. Mozilla je nazaj, zgodovine pa ne.
Itak bo spet našel možnost kako vohljati, ampak zaenkrat hvala za odgovore.
smile-1.gif

domaimamkretena

Zelenc'
10. avg 2014
8
0
1
Ni moj pc. Imava 2 skupna in enega laptopa, ki ga ne uporabljava. Imam pa v službi svojega, na tistem imam sinhroniziran pa Microsoftov račun za katerega tudi pozna geslo. Zdaj mi je pa kapnilo od kod njemu vse info. Saj me sploh ne moti če ve, zato je imel vsa gesla in vse vedel. Ampak to je pa že psihopatsko, tako serijsko brskati po vseh napravah, ki se jih dotaknem.

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Mislim da bojo zadeve čedalje slabše tako da bi blo resno treba razmišljat da greš stran.

LP

tony

Guru
23. jul 2007
9.647
1.479
113
Poslušaj, punca, ni lahko, ampak pamet v roke.

Mi verjameš, da bo milijonkrat teže, če bo vmes še otrok enkrat?
tongue-1.gif

domaimamkretena

Zelenc'
10. avg 2014
8
0
1
Ni variante za otroke s takšnim. Čakam na pravo priložnost za teranje iz mojega stanovanja. Najprej moram dokazati, da je toliko in toliko mojega. To se pa počasi dela, ker nimam računov. Zato sem vprašala vas, ker vem, da ne bere tega foruma. Pri 23 letih se pa ne mislim zapečatiti z manijakom, ki ga očitno nisem spregledala v 7 letih. Hvala za nasvete.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Uf punca, pr 23ih letih ga cimprej nateri, skoda lajfa za kretene... Pa se v najbol letih si, zdej bi se mogla okol preganjat, ne pa skrivat...

domaimamkretena

Zelenc'
10. avg 2014
8
0
1
Jaz sem mislila, da bo normalen. Začela sem življenje z njim. Zdaj pa ti teraj nekoga, ki je prijavil stalno prebivališče v stanovanju, ki je pisano name, pa sploh še ni moje.