Zasebnost, ali lahko Dars posreduje moje podatke..

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...v tem primeru transakcijski račun, ime in priimek tretji osebi???

bonk.gif

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...zaradi svoje malomarnosti so na moj konto nakazali še par euric (ABC) od tretje osebe in sedaj so dotičnemu dali številko mojega konta in moje podatke...in tu je zadeva za njih končana...

bonk.gif

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
To pa ne.

Ti presežek denarja vračaš nazaj tistemu, ki ti je to pomotoma nakazal.

Ne igraš se "posredovalnice denarja tretjim osebam".

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
...zaradi svoje malomarnosti so na moj konto nakazali še par euric (ABC) od tretje osebe in sedaj so dotičnemu dali številko mojega konta in moje podatke...in tu je zadeva za njih končana...

bonk.gif
Lool. Pa ne moreš verjeti. Mislim, da je tole zrelo za kakšno tožbo ali prijavo.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:

bonk.gif
Lool. Pa ne moreš verjeti. Mislim, da je tole zrelo za kakšno tožbo ali prijavo.

...slep je kdo se s tehniko ukvarja - beri zakaj nisem prava študiral...
evil.gif

Nekateri počno točno to kar jim prdne v glavo: DARS, AMIS

uf-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.203
1.207
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:

bonk.gif
ja. resn: štartat direkt k informacijskemu pooblaščencu, pa še k odvetniku, da preveri, ali jih lahko kaj ožameš ...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.989
6.994
113
Prvo preveri kdo je tista oseba, če je kak "uradnik", potem itak ne bo nič
smile-1.gif

Drugače pa veselo do primernih ljudi (odvetnikov).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.203
1.207
113
www.adriamedia.si
Vseeno kdo je tista tretja oseba, ki so ji bili podredovani podatki, ta oseba itak ni storila nič narbe. Pritisnit je treba DARS oz. osebek, ki je tam to naredil. S tem ima pa Pirčevka vedno veliko veselja ...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.989
6.994
113
Seveda. A hočem povedat, če je trejta oseba kakšen "vpliven" mož, efekta itak ne bo. Pa če se kogarkoli toži
smile-1.gif

Pirčeva pa itak z veseljem tu pa ta tudi pomaga takšnim osebkom
smile-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Če tako podjetje nima prijavljene nobenega kataloga zbirke osebnih podatkov, potem je že tukaj jasno, da nekaj ne štima. Mi smo recimo srednje podjetje, pa imamo prijavljenih 14 katalogov. Štirinajst. DARS pa nobenega.

Nekaj naših prijavljenih, kot primer. Izpustil sem eksotične, na katere normalni ljudje ne bi niti pomislili. Tele so pa res tiste, ki bi jih vsako podjetje moralo imeti. Absolutno pa tistega pod točko 8.
7. Evidenca o vstopih in izstopih tujih obiskovalcev
8. Evidenca zaposlenih delavcev
14. Evidenca o kontaktih s trga

Pri njih očitno sploh ne vedo, kaj je varstvo osebnih podatkov, ne pa da skrbijo za njih...