Zaščitno steklo Note 4

Novak

Zelenc'
5. sep 2011
22
0
1
Mene pa zanima če ima kdo zaščitno steklo na Note 4 kje je kupil in kako se obnese predvsem me zanima prileganje ob robovih, vidnost na zaslon in na splošno kako ste zadovoljni.

Že v naprej hvala za odgovor!

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Oj. Ravno pred 14 dnevi kupil Panzerglass kar v poslovalnici Telekoma, kjer kupil telefon. Kupil še silikonski ovitek za robove.
Verjetno ga je možno dobiti kje tudi ceneje, a ker se je mudilo sem kupil kar je bilo na razpolago.
Zaenkrat se je obneslo super. Na potovanju bil telefon v uporabi kot fotoaparat tako, da je bil stalno po rokah in večkrat kje po tleh.
Lahko samo priporočam. lp

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Že od novega imam panzerglass. Zadeva funkcionera super. Moti me le, da ja malo preozek... beri na vsaki strani ne pokrije 1 mm ekrana. Gor in dol je prileganje bp. Je pa odlična zaščita, ob dveh majhnih frocih nujna. Telefon jih je fasal že mnogokrat, brez posledic ali prask. Kupil sem ga pa na ebayu... vidljivost ekrana je enaka. Lp

Novak

Zelenc'
5. sep 2011
22
0
1
Za panzerglass sm slišu da ob robih manjka 1mm lih to me mal moti
frown-1.gif

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Dejansko manjka. Funkcija ni motena... estetika pač žal je... oziroma kolikor si občutljiv. Pa pobrskaj po ebayu za kako drugo firmo...

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.204
1.355
113
1mm manjka ne samo panzerglassu, ampak vsem. baje ma Samsung zadnji mm ekrana malce upognjen ali nekako tako, zato se ravno steklo ne bi prilegalo. Nevem kje sem to prebral.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
res je to problem ja, da so robivi ekrana zaobljeni. In to je tudi problem za kako debelejšo folijo.
Poiskat je potrebno "edge to edge" steklo. Sam ga še nisem našel.
Če bo kdo našel za pametno ceno, naj prilepi še sem.