zaščitni lepilni trak

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
No pa smo zrihtali.

Takole je izgledalo pred operacijo:

slika-1.jpg

slika-2.jpg

Čistilo pa je bilo tole:

slika-3.jpg

To se uporablja v grafiki za pucanje montažnih folij. Slik po operaciji pa nisem naredila.

Hvala vsem za nasvete in ideje.
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje si dobila. ker men se mal vleče po lesenih okvirjih. pa neki od fasade po vratih. a kaj piše a je primerno za pucanje površin, ki so barvane z 'vodnimi' laki.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.270
1.906
113
Je bilproblem dol spravit?

Daj še napiši kje si zadevo kupila, pa za kak denar.

Ker mislim da bo v prihodnje zadeva rešila marsikateremu precej živcev in časa
smile-1.gif
.

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
V merkurju ga imaš (trak da nebo pomote), meni je tudi pleskar rekel, da bom imel probleme, seveda sem pozabil ga sneti z rolete tako, da so ostanki še zdaj gor. Bo potrebno špahtel vzet v roke in postrgat preostanke dol.

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kje si dobila. ker men se mal vleče po lesenih okvirjih. pa neki od fasade po vratih. a kaj piše a je primerno za pucanje površin, ki so barvane z 'vodnimi' laki.

Grafik d.o.o.

Kar se pa odstranjevanja traka tiče se je vseeno bilo potrebno pomatrati, saj je papirni del traku vseeno treba ročno odstranit. Ostanki lepila pa so šli res z lahkoto potem dol.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Tudi Tese ni za prehvalit, sem imel na čolnu ki sem ga obnavljal in sem mislil da z tem pač ne bo težav (mi ga je nekdo ravno tako prehvalil) in sem pustil da sem imal zaščiten vodni del čolna, med obnovo. No po pol leta zunaj v senci (pod tavelikim arafatom), sem moral zadevo zbrusiti, ker je skoraj vse ostalo gor.Od takrat naprej mi firma zaščitnega traku ni več pomembna temveč je naliman največ teden dni. Če rabim trajnejšo zaščito si zmislim kaj drugega.