S čem bi lahko tega hudiča odstranila in plastike. Zadeva se je zažrla v globine. Sicer obstaja ena rešite in sicer da vse skupaj vržem stran in kupim novo sam jaz se ne nagibam k njej.
hvala
hvala
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kolikor toliko pametne nasvete si že dobila.
Sam sicer upoštevam enega: te stvari kupujem zgolj in le od Tese. Vse ostalo je sicer cenejše, ampak potem imaš tako sranje, kot ga imaš ti. Žal sem se pa tudi jaz naučil na težji način.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tam kjer imaš podpis pravijo da pomaga WD40. Vsaj pri odstranjevanju lepilnega traku s plastičnih oken.
O pa ima. V takih situacijah veš, zakaj si kupil Teso. Namreč ostali imajo očitno cenejša lepila, katera sicer morda isto držijo, vendar pustijo za sabo sledove že po kratkem časovnem obdobju. Če je pa vse skupaj dalj časa gor in še to na soncu ali morda mokro, potem si pa ''zmagal'' s tistimi poceni trakovi. Vem, da je nekdo že skoraj plastična okna ven vrgel, ker je imel tisti trak gor par mesecev čez poletje. Se je vse ''vžgalo'' v okna.Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Ne vem če ima tu firma izdelka kaj vmes. Pomoje je bolj problem časovna doba. Lepilni trak je vsaj pol leta že gor.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
trakove se ne pušča nalimane, če nočeš imet težav. in pol leta je hudič. in ti karantanka bi to mogla vedet.
če ne gre drugače, pač nova omarca, ker pujsi ne dajo sam posameznih delov.
Citat:
Uporabnik Mathew pravi:
Dobi se trak, ki je UV obstojen in se lahko sname mislim pa da je vijolične barve.