Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker grem jutri na morje sem se zadnji trenutek spomnil da bi bilo fino imet pokrivalo za avto, ker mi bo 14 dni stal pod borovci. Ker pa se mi ne daje 30+€ za pokrivalo me zanima kje dobiti za male pare v okolici kranja?
Lej, jst ti ga lahko dam za male pare (mi brezveze leži v kleti, Šk. Loka), če umakneš ta svoj avatar, ker mi je grozno že navsezgodaj zjutraj gledati tak razvrat.
Odpotoval sicer se nisem pa vseeno hvala za ponudbo sem jo pa prejle dobil od kolega. Ce povem po pravici sem se zdele spomnil da sem zjutraj tu spraseval, pa v zeleznikih sem bil danes ampak se zal nisem spomnil pogledat na forum cez dan....prevec nabasan dan in premalo casa. Ampak avto je zdaj nabasan in ze caka na start, 14 dni mozgani na off
Glede avatarja pa......mi je vsec da ti je koncno vsec
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.