Zaročni prstan

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
torej, kak ste se lotli tega projekta ?
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
če lahko preskočimo tistih prvih 10 butastih komentarjev bi blo odlično
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Rabiš gradbeno, potem greš do dveh frizerjev da overita, k mesarju pomerit in nazadnje k steklarju da odreže.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
torej bi se rad zaročil s prijateljem? kaj jaz vem... ponavadi se take reči kupuje v zlatarni... razen če misliš kaj bolj neobičajnega...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Odvisno. Če je nevesta mahnjena na karbon in ima bolj mesnate prste, gre lahko tudi v kolesarsko trgovino. Išči podložke za fajfo.
cool-1.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
greš k zlatarju, kupiš neki ne preveč dragega(v primeru, da reče ne), daš v škatlco, pa vržeš na mizo pa je to to. Ne vem kaj tolk komplikacij. pa po kolenih pa neki moderni flash mobi pa ne vem ka še vse. kot da morejo zdej vsi zvedet za to. Tist ko rabi vedet bo zvedu pravi čas, da bo uzačel za darilo šparat
smile-1.gif

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Še dva komentarja poleg tega, pa baje pridejo pametni nasveti..

No da nadaljujem tradicijo....Alibaba ima res lepe po 1,99$ na kos, resda nima cirkonija, kriptonija ali plutonija...ampak slednjega predvidevam da noče..pride pa tebi prav za njeno predčasno dediščino.....

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
Bo zaročni tudi poročni? Kolikor vem, marsikdaj ne ločijo obeh, se ga na dan poroke samo na drugo roko premakne. V tem primeru močno svetujem, da pomaga izbrati. Ko jo zaprosis pa eno lepo gesto, pa čeprav kitko iz marjetice narediš, potem pa naslednji dan v šoping. ali ima slučajno fantazijo, da moraš zaprosit z diamantom? V tem primeru, če sam nisi siguren, kaj ji je všeč - pobrat mamo, najboljšo prijateljico, nekoga ki jim trendi pri nakita niso tuji in tvojo dobro pozna, s seboj pelji. Bodi dedec pa povprašaj za pomoč. Pri tem pa le povpraši, da ti pokažejo tudi moško varianto. Ponavadi pridejo v paru, da ne bo pol tebe kar naprej zulil pa ga ne boš hotel nositi.

Če bo poročni drug, potem res kaj minamlisticnega okusnega in ne preveč dragega. Tudi če reče da, bo poročnega sama izbrala, tega pa pospravila na varno, če jo je bo všeč.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ne bo tudi poročni, tisto bo poglavje za sebe, ker sam ne prenesem nakita nobenega
grin1.gif

saj s tem namenom sem glih odprl temo, malo raziskujem in sem opazil da so povečini že kr tile ameriški stil prstana prevladali, se pravi s kamnom, pravi zaročni bi naj bil nek lok, oz 2 polovici.

Zapravlat ogromno se ne misli, tudi kaj sem znance povprašal so dali po par 100 €, nekako se mi zdi nesmiselno zapravlat za to, je pa logično da je to biljardna industrija, tudi pri nas so cene ene take da se vprašaš, če nebi bilo boljše nepremičnine kupit kot prstana
smile-1.gif

snubitev je splanirana že dolgo, prstan pa bi rad našel pač nek nevsakdanji, se mi zdi da so po teh večjih zlatarnah kar copy paste zadeve

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Zlatarna celje ostalo je bv.

Js sm se lotu na tak nacin, kao presencenje pa sm uzel nek prstan ko ga nosi pa so na podlagi tistga nardili. (no naj bi) ampak tega prstana nisem nikoli dobil ker pac zlatarna v mb ni bila sposobna dostavit zadeve.

Pol sm pa kr punco pelu v zlatarno ma tam take rinke potem da na prst in to jeto.. zbrala ga je sama.. .js sm ga sov iskat in ji se vedno naredu presencenje.

Ne mors falit na tak nacin.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Kolega šu v zlatarno celje (diamantna/kristalna palača v btc - ne vem točno kako se imenuje). Prideš noter, rečeš da kupuješ zaročni prstan, ostalo ti bodo prodajalke povedale
smile-1.gif
Verjemi, da so že navajene tega :p

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
Kolega šu v zlatarno celje (diamantna/kristalna palača v btc - ne vem točno kako se imenuje). Prideš noter, rečeš da kupuješ zaročni prstan, ostalo ti bodo prodajalke povedale
smile-1.gif
Verjemi, da so že navajene tega :p

Jap, takoj ko omenis poroko/zaroko je vse enkrat drazje
grin1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Iz kosa špage ji (in sebi) ga naredi. Point je v simboliki!!
evil.gif

Denar pa potrošita za kak izlet (idealno da je vključena nočitev...torej postelja, da poračunata simboliko
wink-1.gif
)