Sem hotel temo odpret, pa se rekel, da bom raje počakal naj jo kdo drug. No, ni dolgo trajalo.
Jap.
Zaprli so cesto Hradeckega in cesto proti KC naenkrat brez da bi to vedeli. Poleg tega je zaprt še tunel pod gradom.
Kolona je bila od križišča z Roško in Dolenjsko do Bizovika!!! (cca. 6km), po Kajuhovi pa verjetno tja do Žal najmanj.
Fora je tudi, da ko si enkrat na Litijski/Poljanski cesti nimaš nikamor za it, (nobenih vzporednih cest, karkoli, same slepe ulice) kot direktno da se premikaš, pardon stojiš. Edina možnost je še da obrneš - no, v nasprotno smer je bila kolona skor ista!!!
Najprej sem mislil, da je pač gužva kot ponavadi v križišču Hradeckega in Poljanske, ko sem končno videl table za obvoz naravnost je bilo itak že prepozno.
Policaje sem pa videl, ja. So pomagali v koloni gužvo delat, da bi pa kdo šel na Prule pa vsaj malo promet urejal pa ne!
No, po 45 minutah mučenja kuplunge, sem zavil malo v Hofer se zrelaksirat pa eno čokoladco kupit, da bi se psihično pripravil na dodatnih 45 minut.