je ni (sploh ker maš carer-jet ki je agregator), vsi delojemalci spremljajo vse portale tud z zavoda kater je đabeOk, kje je fora 500 eur za en oglas?
V naši firmi je po dolgem času prišla potreba po novem delavcu (en gre v pokoj).
Kje se sedaj najpogosteje objavlja oglase (kateri portal), poleg zavoda?
ker ti(bi) vsak dan pregleduješ spletne stranid od 100+podjetji, če bodo kje na 16 podstrani objavili oglas?Če ima firma svojo spletno stran, potem kar tam.
Kogar zanima bo našel.
ker ti(bi) vsak dan pregleduješ spletne stranid od 100+podjetji, če bodo kje na 16 podstrani objavili oglas?
Na ta način 2x prišel do zaposlitve.ker ti(bi) vsak dan pregleduješ spletne stranid od 100+podjetji, če bodo kje na 16 podstrani objavili oglas?
ampak si točno vedel kaj in kje želiš delat. Če je tako, je potem morda celo bolje, da pošlješ ali greš osebno tja. Ker če čakaš na razpis, te lahko kdo prehiti ali pa nikol ne bodo dal razpisa, ker "ah saj bo, saj ne rabmo, bomo že nekak..."Na ta način 2x prišel do zaposlitve.
Gledal sem seveda podjetja, ki so mi bila že vnaprej zanimiva.
kaj se pa jaz trudim razložit?Malo ste zabluzili, odpiralrc teme zaposljuje, kar verjetno pomeni da rabi nekoga.
in da to objavi na spletni strani podjetja sigurno ni prava pot oz je verjetno precej prevec pasivno.
kera panoga?Ok, bom dal na spletno stran, še enkrat na zavod pa na nek brezplačni portal. 400 eur za oglas mi je čist mimo. Iz FB ja sem se pa izpisal tako da po tem kanalu nebi iskal.
Ok, bom dal na spletno stran, še enkrat na zavod pa na nek brezplačni portal. 400 eur za oglas mi je čist mimo. Iz FB ja sem se pa izpisal tako da po tem kanalu nebi iskal.
A ni 400EUR samo objava oglasa?seveda odvisno od panoge ampak, ste pripravljeni sami delat selekciji med par sto kandidati? Ze ce gres ure dela racunat, mogoce pol tistoh 400e niti ni vec tak dosti