Citat:
poznam Žirovce, ne glede na to, kaj imajo 4-5-6-7 st.izobrazbe
(C) masterr
Pa komunikologija ni studij. Priblizno tam je kot da mas 4 na maturi.
Citat:
poznam Žirovce, ne glede na to, kaj imajo 4-5-6-7 st.izobrazbe
Citat:
Meni pa na bruhanje.
V drzavi, kjer ti delodajalec placa prevoz se ti ne bos vozil za vecjo placo, in raje delal na brizgani obutvi v Alpini? A ne se jebat...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Komunikologija + lastna sposobnost te prpele direkt v Bruselj....tko da ne vem od kje teb ta info o ničvrednosti te smeri
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Manjka ti bistven podatek, zaposlitev KOGA. Torej delavec v proizvodnji ali pa ing. z doktoratom?!
Vseeno je danes, če si delavec dobiš delo v ½proizvodnji½, če si diplomiran dobiš delo v ½proizvodnji½, poznam Žirovce, ne glede na to, kaj imajo 4-5-6-7 st.izobrazbe delajo v proizvodnjah, pravjo, da se jim ne splača vozt v LJ, zdaj tam delajo za 540 evrov.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Pa dlih z delovodjem proizvodnje sem govoril, ki dela v Savi Kranj, je to proizvodnja gume za moped, kosilnice....mi je rekel, da se da dobit samo v proizvodnji zaposlitev.
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
Meni pa na bruhanje.
V drzavi, kjer ti delodajalec placa prevoz se ti ne bos vozil za vecjo placo, in raje delal na brizgani obutvi v Alpini? A ne se jebat...
Evrofil, stvar je izredno enostavna in celo logična...
če gre za družino primer: če dobiš več od minimalke
dobiš bistveno manjše otroške, tko (3 otroke) čez 350
+ vrca nimaš skoraj nič (drugače 250)
pa še delaš 8 ur ne pa kot je v navadi....
na koncu so na istem....... + da v proizvodnji imaš kolektivca, delaš samo 8 ur.. in si ob tisti uri ko je konc sigurno doma, popoldne pa še fušajo.....
tuki je računica zadej, ne na slabšem, precej na boljšem so.....
Poznam modela, ki je vrhunski programer... a zaradi familije ima odprt s.p in d.o.o. izplačuje si minimalko in pobira vse bonitete za familijo
in mu na kraj pamet ne pade, da bi šu delat nekam za 2000 neto, pa je imel ponudbe.... Dva podjetja ima zaradi stroškov, seveda je d.o.o. podjetje z 0 zaposlenimi
aja pa še za 4 ure je uveljavlal, ker ima to možnost...
win win situacija......
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
al delaš al ne delaš v vsakem primeru imaš približno enako.......
če si na socialcu ti država časti vse živo, če delaš moraš vse plačat...suma na koncu meseca nekaj € razlike