Zaposlimo več razvojnih inženirjev (C++)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.813
201
63
Se mi zdi, da se boš ti skregal sam s sabo. Lej, ne vem čemu repliciraš.
Je pa iz tvojih številk razvidno povprečje nekje okoli 1500eur.

lp

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.258
3.753
113
41
Lj
Citat:
Zaželjeno je, da je kandidat študent višjega letnika Fakultete za računalništvo in informatiko, ni pa pogoj.

Sej s tem so praktično že vse povedal, ne rabjo kvalitetnega kadra ampak pocen kader.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Zaželjeno je, da je kandidat študent višjega letnika Fakultete za računalništvo in informatiko, ni pa pogoj.

Sej s tem so praktično že vse povedal, ne rabjo kvalitetnega kadra ampak pocen kader.

Se ti hecaš?
Po tvojem FRI dela kvaliteten kader? Slaba šala.
Iz FRI pridejo nekateri dobri posamezniki, ker so dobri zaradi vsega, kar so sami vlagali v znanje ob faksu. Ostali so povprečneži in podpovprečneži v katere mora delodajalec še ogromno (beri preveč) vložiti.

Omejevati se le na študente določenega faksa bi bil mimosun.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Vem, da ti slovenščina dela težave a te vseeno prosim, da prispevke pišeš tako, da bodo razumljivi. Sam se ne mislim ukvarjati z ugibanjem kaj misliš napisati. Lahko tudi v srbohrvaščini (latinici ali cirilici), angleščini in celo če napišeš v nemščini bi te bolj razumel kot pri takem zmazku kot si ga napisal tu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
489
83
okolica metropole
ok
zanima me kako gledaš na diplomante fri, fov, fe in ostale. kaj so prednosti enih in kaj drugih. kje so šibki eni in kje drugi.

če pogledaš prejšnji post vidiš zussamen od tega.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Na vse novodobne študente gledam podobno. Če se sami trudijo poleg faksa potem so dobri; drugače so pod črto in ob zaposlitvi neuporabni. Je pa dejstvo, da imam z informatiki največ izkušenj, saj sem bil v tem poslu najdlje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
489
83
okolica metropole
škoda, ker si tako generaliziral. jaz poznam dva dobra študenta, ki sta po 6 mesecih začela redno za 2 tisoč neto. pa enih 50 od katerih ni bilo nič.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
škoda, ker si tako generaliziral. jaz poznam dva dobra študenta, ki sta po 6 mesecih začela redno za 2 tisoč neto. pa enih 50 od katerih ni bilo nič.

Citat:
Uporabnik tis pravi:
Iz FRI pridejo nekateri dobri posamezniki, ker so dobri zaradi vsega, kar so sami vlagali v znanje ob faksu. Ostali so povprečneži in podpovprečneži v katere mora delodajalec še ogromno (beri preveč) vložiti.

S svojim primerom si le potrdil mojo trditev. Kje sem pa kaj generaliziral mi pa ni jasno.

Če ti še ni jasno naj ti pa še malo pomagam...
Iz FRI pridejo nekateri dobri posamezniki ( ti temu praviš: poznam dva dobra študenta, ki sta po 6 mesecih začela redno za 2 tisoč neto ), ker so dobri zaradi vsega, kar so sami vlagali v znanje ob faksu. Ostali so povprečneži in podpovprečneži v katere mora delodajalec še ogromno (beri preveč) vložiti ( ti temu praviš: pa enih 50 od katerih ni bilo nič ).

Zanimivo, da se delaš pametnega in kar nekaj težiš, čeprav sam napišeš isto kot jaz. Verjamem, da je za to krivo nerazumevanje slovenščine in nerazvita desna polovica možganov. A tu ti jaz ne morem pomagati.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Seveda gledam podobno... iz vsakega letnika jih pride par dobrih (po lastnih zaslugah), ostali pa so več ali manj neuporabni.
Saj sem rekel, da ti težave dela razumevanje slovenščine
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Tisti, ki se bo hotu javit na oglas, se bo tudi, če je tema zaklenjena.. Če bo pa avtor kej spreminjal/dodajal, bomo pa novo temo odprl brez neumesnih komentarjev (čeprav se z določenimi posti strinjam...).

Lp, Ovca

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.