Zaposlimo več razvojnih inženirjev (C++)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
51
48
43
www.lampret.net
Rabjo zaposlit tud enga webmasterja.
aplauz.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Za startup in za tisto, kar želijo na začetku (nabrati ekipo) je stran več kot dobra.

Izpostavi dejstva in ni suhoparnega nakladanja, katerega imajo vsakodnevni zaposlitveni oglasi. Tisti, ki ne dojamete dejstva pa verjetno tudi niste primeren profil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
489
83
okolica metropole
ne vem no.

sam se ne bi javil na oglas nikoli, saj se vidi, da sami vase ne vlagajo. in solili ti bodo pamet njihov izdelek je pa sranje.

verjetno je tudi start up 600€ plača.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.565
490
83
Avtor teme verjetno upa, da je tukaj več takšnih kot je tis. To, da se ti ne bi nikoli javil na oglas, ga verjetno ne skrbi... prej veseli
wink-1.gif

Pa brez zamere.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Grem programirat v C++ za 3k eur čistega + potni stroški + malica.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.813
201
63
realna plača je 1500 neto. Če si dober.
Firma pa je očitno ravno ustanovljena. Sicer pa se tipu vidi, da ima nekaj pod palcem.

lp

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.813
201
63
to, da se vidi, da ima nekaj denarja (ne vem od kod, morda kaka teta iz amerike) so pa moji viri :p
je pa res, da ne govorim o bogastvu in projekt, ki ga namerva izpeljat bi moral zelo hitro prinest cekine. To bi se jaz na razgovoru dobro prepričal, kakšen projekt ima, za koga, itd.
plača je pa taka normalna za C++ programerja v Ljubljani. So pa odstopanja na gor in na dol, v povprečju je pa tu nekje.

lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
489
83
okolica metropole
to je zaposlitveni oglas, ne prjatli merdzota pridite delat. se strinjava.

na razgovoru se zanimaš o službi, delu, plačilu. kaj boš delal, kako donosen projekt je stvar drugih ne tebe. si programer ne manager. se strinjava.

kaj je normalna plača

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.813
201
63
Tipa ne poznam, sem pa preveril firmo in slučajno naletel tudi na osebno stran.
Pri konkretni ponudbi za delo, ko je fima čisto nova, bi se sam pozanimal tudi o projektu samem. Če mi teh podatkov ne bi želel dati, pa jaz ne bi bil pripravljen sprejet rizika, da bom tam delal na koncu me pa ne bo mogel plačati. Tega rizika C++ programerjem zaenkrat še ni potrebno sprejemat.

Normalna plača = povprečna plača. Torej, programerji, ki jih poznam imajo plačo tu nekje. nekateri par sto evrov nižjo, drugi par sto evrov višjo. Za 3000EUR neto še nisem slišal, da bi kdo imel.

lp

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.813
201
63
hja lej, ne mislim se bockat s tabo, ampak po mojih izkušnjah dober programer dobi v povprečju, v LJ, nekje 1500EUR neto + stroški.
Če veš kako drugače, podeli svoje izkušnje z ostalimi.

lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
489
83
okolica metropole
spet megla.

odvisno kje delaš in kaj delaš.

dober lahko dela od 1200, pa do 2000 in več. programer-analitik do tri. lahko pa sam za jurja. odvisno kje, kaj, izkušnje.

predvsem pa kaj je dober.

in 1500 za začetnika, če se ne motim iz oglasa, je preveč. in 1500 za dobrega, je glede na stanje oglasa preveč.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.