Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Dečko očitno s tem dela biznis, daje kruh več zaposlenim in plačuje davke državi... mislim, da bi se morali vsi vpleteni: on, občina in država potruditi kolikor se lahko, da se stvar legalizira oz. najde najmanj boleča rešitev in posel razvija, ne pa ruši. S takšno logiko bomo uničili še tisto kar imamo. Obnašamo se, kot da bi nova uspešna podjetja rasla kot gobe po dežju.
Kaj bo imel kdo od tega, če mu porušijo?
Pa koji ku... se bodo trudili, da se legalizira. Tip je imel vse možnosti, da to legalizira. A sedaj bomo pristali na načelo izvršenih dejstev? In zato, ker pač tip daje delo 7-im družinam mu bomo pa vse legalizirali. Potem jaz postavim na svojem dvorišču sredi mesta sežigalnico odpadkov, dam noter 5 delavcev in kaj? Jeb.ite se vsi sosedje, mesto in vse, ej jaz dajem delo 5-im ljudem. Ima, da mi legalizirate.
Je.bo vas vse po vrsti, a vam je jasno, kaj je pravna država? Tistega kurč.iča od Jakliča in Turka bi za jajca obesili in hip hop podrli, tukaj pa ne, je pa ''bogi''. Pravna država bo, ko bo za vse veljala enako.
To ti je isti k. kot tista afera, ko ''bogi'' jemali prodajali bajte in jih jemali na lizing nazaj, ter potem ostali brez vsega. Ne me jeb.at, da je potem država kriva, če sam nisi razumel kaj si podpisal. Tvoj problem, ne moj. Nevednost NE opravičuje. In tale je po moje prekleto dobro vedel, kaj ima. Upam, da se bo počasi začelo kot na Hrvaškem: možnost legalizacije s kaznijo seveda, če ne boš legaliziral, lepo bager in ruši. Pa nima veze ali je lastnik Mujo, Jankoviæ, Janez ali pa Cigo.