Zaplenjeno vozilo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
prej se jih proba prodat, in ponavadi se prodajo...

kr tko zihr ne grejo v prešo.

vprašaj na mnz...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Hranijo se pri pogodbenikih do odločitve sodišča. Kje pa potem je pa v bistvu stvar sodišča in ne MNZ.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Pojma nimam, ker tega ne prodaja policija. O tem alis e avto odvzame odloča sodišče ki verjetno potem tudi proda zadevo....i guess.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
PU NM vem da je nekje izjavila, da zaplenjene avte prešajo, ker se jih ne izplača prodajat. Itaq gre v večini primerov za ciganska vozila...

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
A bodo nekaj let staro mečko E klase, dali v prešo?
smile-1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Baje nekje na Jurčkovi, od zadnjega semaforja proti krožnemu na levi strani, oz. v eni od ulic, ki so pravokotno na Jurčkovo.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
jaz sem slišal (pred nekaj časa nazaj) ,da avte do določene starosti prodajo (menda 7 let stare) ,ostalo kar je starejše pa da gre direkt v prešo in ,da nima veze kak avto je...pa magari porš al ferari.

Pa ne me zdaj držat za besedo...to sem slišal in je že daleč od tega nazaj...zdaj pa nimam pojma kako je s tem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Ja samo to so bila vozila zaplenjena od carine mislim da. Je bil enkrat prispevek al na tedniku al pa na preverjeno

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Možno ja.....se ne spomnim točno...vem pa da je blo nekaj na tem.

Samo da bi pa blo kje na netu, kake licitacije al kaj podobnega pa nisem našel.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
In kje zveš za avkcije?

Jaz bi prisegel, da sem imel nekje spravljen naslov (bookmark) do strani nasih sodisc ali necesa podobnega, kjer so bile razpisane drazbe za take stvari, a ga kot zakleto ne najdem. Ker ga nisem nasel sam, ampak sem ga verjetno pobral na kaksnem forumu, bo to morda videl se kdo, ki ta naslov ima, in ga bo ponovno objavil.

Spomnim se, da so bile za drazbo nastete stvari kot so avtomobili, torej ni slo samo za malenkosti (bicikli itd.), kar mislim da ima policija. Ni bil pa takrat, ko sem gledal, noben avto prav veliko vreden, vse so bila ena jajca a'la tiste oglate Alfe in podobno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
In kje zveš za avkcije?

Jaz bi prisegel, da sem imel nekje spravljen naslov (bookmark) do strani nasih sodisc ali necesa podobnega, kjer so bile razpisane drazbe za take stvari, a ga kot zakleto ne najdem. Ker ga nisem nasel sam, ampak sem ga verjetno pobral na kaksnem forumu, bo to morda videl se kdo, ki ta naslov ima, in ga bo ponovno objavil.

Spomnim se, da so bile za drazbo nastete stvari kot so avtomobili, torej ni slo samo za malenkosti (bicikli itd.), kar mislim da ima policija. Ni bil pa takrat, ko sem gledal, noben avto prav veliko vreden, vse so bila ena jajca a'la tiste oglate Alfe in podobno.

alfe????? mislim...
10.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
In kje zveš za avkcije?

Poznam enega, ki je na tak način par let nazaj kupil X5 za male pare ker je bil zasežen ne vem zarad česa.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
kolesa so vsa najdena, policija jih nima zavedenih kot ukradena in po dolocenem casu se prodajo.

To kar durs prodaja je zaradi dolga drzavi. vozila ki pa jih odvzame sodisce pa prodaja oz drazi direktno sodisce. Mislim da je en webpage kjer so vse drazbe slovenskih sodisc gor. Ce se ne motim ga je enkrat patriot nalimal v cveku.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ja, ravno tako stran od sodisc imam v mislih, pa se ne spomnim, kje imam povezavo "shranjeno". Gledam sem na www.sodisce.si , a najbrz to ni prava stran, ker ne najdem tistih drazb nikjer omenjenih.