Ne morem da nebi. Kolker berem tvoje poste. Ti si super woman. Zgradila si bajto, rodila 3 otroke, zajebavala se z številnimi obrtniki, naštudirala energetske vrednosti fasade, pa še športaš. Za koga kurca pa maš ti dedija pri bajti. samo da je 3x skoču i svšijo? Starga steraj naj neha TV gledat, pa naj rine 8 km voziček, ti pa zraven z roko mahaj, da bo zapestnica zaznala. Drugače pa GPS signal povozi tiste korake, ker je bolj natančen. Se pravi šteje korake, z tega pribiližno pot sesavi, ko je pa 100% GPS, pa tak razdaljo vidiš. po osnovnošolski fiziki je laho 200 korakov 100 ali pa 200 m. nema veze, GPS je bolj natančen. pa še droben namig. Reši se dedca, še tebe ne more, kaj šele tebe + 3 otroke. Vrihtat, da ne bo drugačnih razlag.
Aja pa pozabil si napisat da je naredila doktorat in Peugeota 5008 Sicer pa brez zamere Jabe, svaka cast da se vsega lotis in poskusis vse nastudiratiNe morem da nebi. Kolker berem tvoje poste. Ti si super woman. Zgradila si bajto, rodila 3 otroke, zajebavala se z številnimi obrtniki, naštudirala energetske vrednosti fasade, pa še športaš. Za koga kurca pa maš ti dedija pri bajti. samo da je 3x skoču i svšijo? Starga steraj naj neha TV gledat, pa naj rine 8 km voziček, ti pa zraven z roko mahaj, da bo zapestnica zaznala. Drugače pa GPS signal povozi tiste korake, ker je bolj natančen. Se pravi šteje korake, z tega pribiližno pot sesavi, ko je pa 100% GPS, pa tak razdaljo vidiš. po osnovnošolski fiziki je laho 200 korakov 100 ali pa 200 m. nema veze, GPS je bolj natančen. pa še droben namig. Reši se dedca, še tebe ne more, kaj šele tebe + 3 otroke. Vrihtat, da ne bo drugačnih razlag.
Resitev, ki bo delala.Ta jih ne... Dejavnost moram vnaprej izbrati. Če ne izberem nič, dela kot števec korakov. Če pa izberem Outdoor walking pa mi ne šteje.korakov ker mi zapestje počiva na balanci voza, mi pa.stenge res ne predstavljajo večje anomalije. Oziroma v vsakem primeru manjso, kot če na koncu izpiše 14 korakov pri 8km sprehodu.
Hja, ko kosim z vrtno ali nahrbtno, dam F3 dol, ker se mi zdi, da tele vibracije in tresljaji ne bi nič pametnega pokazali. Verjetno tudi za uro ni dobro?Pa tud vprašanje, če bi na gležnju pravilno delala. Vprašanje kako je algoritem za “hojo” spisan.
Moja (Fenix 5) je tako “pametna”, da sama zazna določene dejavnosti (tek, hojo in kolesarjenje) - ko kosim travo (kosilnica guralica) mi lepo zazna kolesarjenje in ne šteje korakov.
Ta jih ne... Dejavnost moram vnaprej izbrati. Če ne izberem nič, dela kot števec korakov. Če pa izberem Outdoor walking pa mi ne šteje.korakov ker mi zapestje počiva na balanci voza, mi pa.stenge res ne predstavljajo večje anomalije. Oziroma v vsakem primeru manjso, kot če na koncu izpiše 14 korakov pri 8km sprehodu.