Zanimivo kakšna tišina...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
..je v slovenskih režimskih medijih okol nedeljskega referenduma.
Nobenega poročanja, nobenih soočanj po tv......nič...kot da se ne bo zgodilo...
Samo tišina.......tišina
Čim manj govort in pisat okol
Manj ko se bo govorilo, manj ljudi bo šlo volit
Po končanem referendumu, neglede na izid.......................pol pa NAVALIIIIIIIII poročanje noč in dan.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Pobudniki referenduma bi morali tudi za to poskrbeti. To je njihov peskovnik.
Žeže, ampak pobudniki nimajo v rokah večinskih "nacionalnih" medijev.
Propaganda pa se dela skozi medije. Se ti ne zdi?
Če imamo nacionalne medije, morajo ti nacionalni mediji poročat tudi o pobudnikih. Se ti ne zdi? Saj so nacionalni. A niso?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.633
3.083
113
v lokalni ostariji
hmm v dnevniku je redno "reklama" ZA...

najbrž tud v demokraciji PROTI.

pa župnik na prižnici rjovi da je treba volit PROTI...

tko da ni glih tišina...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Po tv in radiu ni nič

Mi vsi moramo obvezno plačevet radijsko in tv naročnino. To je obvezno, če hočeš imet štrom v bajti. (kakšen trik, kot bi rekli, da moraš plačat toplotno ogrevanje, če hočeš imet avto.)
Časopisa demokracije dnevnika in župnika ne rabiš plačat, če to sam nočeš.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
eh, to edino. To ni praktično nič.
Treba bi blo cel mesec, takoj na štartu kampanje vsak dan poročat non stop. To je referendum, kjer morajo ljudje, oziroma javnost odločat!
Kaj, če bi se tolko poročalo o referendumu za odcepitev, oziroma samostojno slovenijo? Kolk bi jih šlo takrat volt? Če pa praktično sploh nihče ne bi vedu nič.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.589
113
Marlbor
Nehajmo se slepomišit, trdiš da ni nič, je pa dnevno na sporedu kakšno soočenje. Le tako malo osebkov, ki se izpostavljajo je, da ne morejo na vseh televizijah in radijih hkrati vsak dan nastopati ... enkrat tu, drugič tam, tak da ena postaja pride ravno 1x na vrsto ...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Reklamne oglase plača vsak sam.
Če ni denarja ni muzike.
Še župnik noče zastonj reklamirat kaj volit.

Je pa tvoja logika manj govorit, da bo manj ljudi prišlo na referendum zelo mimo. Iz cerkve bodo šli vsi na volišče z znanimi navodili.
Ostale, ki ne znajo sami najti odgovorov, bi pa bilo dobro malo podučit. Ampak za te bi morala biti oddaja del kmetije ali kakšne druge podobne oddaje.

A ne dobijo župniki pokojnine? Ne plačamo to mi?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kje ti vidiš vsakodnevna soočanja?
Jaz prav namenoma čekiram, kolk se po tv in radiu poroča o tem. Pa praktično nikjer nič. Tisto kar pa že rečejo, pa je to čist nekam zatlačeno mim grede, da ja nihče ne bo pozoren takrat.
Brez skrbi. Komunistično levičarski mediji vedo kako morajo to naredit, da ljudje ne bodo obveščeni, kaj šele ljudje zagreti za nekaj za kar v murglah določijo da ne smejo bit zagreti.
Geji so s svojim gejevskim zakonom pač postali nova "bogata" volilna baza komunistov oziroma levičarjev. Jim je treba it na roke.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Ne spremljam tocno katera stran je ZA in katera PROTI. Ker sem vesten drzavljan in volilec in grem vedno na volisce, me zanima, kaj moram obkroziti. Moje stalisce, je da fegeti, lezbace, degeneriranci nimajo kaj praskati, ce ne more/noce imeti je to BOZJA STVAR.

B81

22. jul 2007
37.707
10.969
113
Si mogoce pomislil, da se narodu kratkomalo jebe, kaksen bo izid?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne govorim o reklamah. Govorim o poročanju za referendum.
Kdo je pa plačal reklamo za referendum o slovenski odcepitvi od jugoslavije?
Tako da dečko, ti malo mešaš zadeve.
To je referendum, ne pa reklama za gej tangice.

Pbutec

20. jul 2007
15.194
3.589
113
Marlbor
Sem ti povedal, da so vsak dan, le na drugi tv ali radiu, tak da nehaj težit s stvarmi, kjer ni problema.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Si mogoce pomislil, da se narodu kratkomalo jebe, kaksen bo izid?
Ne, to nisem pomislil. Ker to enostavno ne drži. Ker resnica je ravno obratna. Še kako ljudi to zanima.
Tisti, ki pravi, da se mu jebe za ta izid, pač noče priznat, da je gej, ali pa noče priznat, da je pristaš levičarjev, ki ta zakon podpirajo.zgolj zaradi pridobivanja svoje nove volilne gejevske baze. Ki bojda ni majhna.
Levičarji bi podprli peklenski zakon s samim satanom, samo da bi potem vsi peklenščki volili za nih.

Pbutec

20. jul 2007
15.194
3.589
113
Marlbor
Najprej cviliš, da moraš plačevati rtv prispevek. Dal sem ti link, da so soočenja na RTV SLO bila. Kaj bi rad še več?
Sedaj se obežaš na komercialne postaje, koliko pa si njim plačal prispevka, da bi ti dnevno kazali homiče?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
..je v slovenskih režimskih medijih okol nedeljskega referenduma.
Nobenega poročanja, nobenih soočanj po tv......nič...kot da se ne bo zgodilo...
Samo tišina.......tišina
Čim manj govort in pisat okol
Manj ko se bo govorilo, manj ljudi bo šlo volit
Po končanem referendumu, neglede na izid.......................pol pa NAVALIIIIIIIII poročanje noč in dan.
čudno. še prejšnji teden je bilo eno debilno soočenje.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Evo kaj naredi previsoka temperatura in preveč agresivnega praška na večernem pranju možganov lokalnega kiklarja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sem ti povedal, da so vsak dan, le na drugi tv ali radiu, tak da nehaj težit s stvarmi, kjer ni problema.
O je problem je. In to velik problem. Slovenski mediji so veeeelik problem. Za to pa je tako.
Potencialni volilci so na slovenskih rtv kanalih ne na diskoveriju ali nekih lokalnih kanalih v Zgornji kungoti, ki obratuje samo pol ure na dan.