Zanimiva nesreca s policijskim vozilom

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
http://24ur.com/novice/crna-kr...bolnisnici.html

Najbolj mi je zanimivo to, policisti naj bi ga lovila,ampak ta "kibla" ki se je zaletela v Clia, pa naj bi v času nesreče vozila kot da gre na malico in je zavijala popolnoma po predpisih.

S tem da še dodatno poudarjajo,da kibla ni naredila prekrška.Price pa pravijo da naj bi se namerno zaletela v Clia,policija prireja zgodbe? ( kako se clovek nasmeje ko napiše tako vprašanje )

Pred 5 leti, so se delali isti prekrski, pa tega ni blo v vseh cajtngih, niso porabili 10 vozil, mogoče zato ker so takrat zasluzili 400€ , sedaj pa 4.000€ za iste zadeve....

rolleyes-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
"Vozil je brez vozniškega dovoljenja, njegovo vozilo ni bilo registrirano, prevozil je rdečo luč, v krožišču vozil v nasprotni smeri in ni upošteval odredb policistov. Tako je ogrožal sebe in druge udeležence v prometu.

V križišče Zaloške ceste in Kajuhove ulice je zapeljal kljub rdeči luči".

Edino prav. Upam, da so ga policaji pri vklenjanju v lisice še malo ponesreči oplazili in ponesreče lisice preveč zategnili...!

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
... najbrž ima težko otroštvo oziroma ga je imel - potrebno samo na licu mesta to končati, potem samo še pridejo pogrebci.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
http://24ur.com/novice/crna-kr...bolnisnici.html

Najbolj mi je zanimivo to, policisti naj bi ga lovila,ampak ta "kibla" ki se je zaletela v Clia, pa naj bi v času nesreče vozila kot da gre na malico in je zavijala popolnoma po predpisih.

S tem da še dodatno poudarjajo,da kibla ni naredila prekrška.Price pa pravijo da naj bi se namerno zaletela v Clia,policija prireja zgodbe? ( kako se clovek nasmeje ko napiše tako vprašanje )

Pred 5 leti, so se delali isti prekrski, pa tega ni blo v vseh cajtngih, niso porabili 10 vozil, mogoče zato ker so takrat zasluzili 400€ , sedaj pa 4.000€ za iste zadeve....

rolleyes-1.gif

Upam, da je kak 120 kilski polcaj pomotoma klecnil na njegova jajca, ko ga je vklepal:) Lost, ko bi ti zaradi takih debilov, kot je bil ta v cliotu izgubil kakšnega svojega dragega, kolega, kolegico, bog ne daj otroka.... potem bi mogoče začel mogoče malo drugače razmišljat in prav malo bi te brigalo, kako je un s kiblo zapeljal v križišče... A ne? Zdi se mi, da si s temi forami, kaj se tebi zdi, da miličarji naredijo prav in kaj ne že malo otročji.
Pa še en mal off komentar.... veš kako bi se taka zadeva končala recimo v Italiji? Bolje da ne. Nikogar tam ne bi bilo treba odpeljat v bolnico. Tam bi se oglasili samo gospodje, ki opravljajo "zaključna dela v zdravstvu"...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.257
113
42
pri trku ga je vrglo iz vozila...mislim da policajom ni bilo treba nič več naredit

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Po cem sklepas da nisem? Ne govori nekaj na pamet.

Samo jaz gledam stvari z malce drugačnega kota, in vidm tocno to kar sem napisal.
Pred 5 leti, za enak prekrsek nisi plačal letne plače, ni bilo toliko pritiska koliko denarja je treba prinesti na koncu izmene/meseca.

Meni se ne zdi normalno,da je prioriteta služenje na prekrških, brez katerih enostavno ne gre v svetu,edino ce postavijo robote, medtem ko drugi pa delajo marsikej hujsega, vsem na oceh in se im enostavno nič ne naredi ker pride dostikrat na dan beseda "ja kaj mu pa bos, ves koga vse pozna" .

Se pa strinjam,taki prispevki pomagajo, da potem stare mame govorijo "as slisala kukr je divjau,pa se polcaja je htu puvozt".

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Še zdaj mi ni jasno, zakaj so na kraju nesreče bile potrebne oktavije (7 kosov), kible (3 kosi z vpleteno vred šteto) in dva rešilca?

Ok rešilca še razumem, pogojno še dve kareti, kaj pa je 7 oktavij delalo pa mi ni jasno...

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
zdravljenje bi moral plačati sebi in vsem, ki so bili če so bili poškodovani, pa vsa škoda, od vsega, kar se je razbilo, uničilo, bi morala pasti na njegova pleča. Tak zakon bi napisal.
Kmalu bi bil red.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
A si mislil da bo na begu pred policaji vozil po predpisih, po omejitvah, ustavljal pri rdeči luči?

Sicer pa je vozil tako hitro kot policaji in peljal v rdečo tako kot tudi policaji. Le namerno se ni v nikogar zaletel.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Lov za zakladom?
smile-1.gif

Preberi komentarje tisith ki so to videi, pa saj že po cliotu se lepo vidi da se je nekdo direktno v njega zabil...
Samo treba je oci odpreti.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
No ja, v tujini policaji nimajo nobenega zadržka nekega divjaka zbit z ceste. Ne reagira na običajno ustavljanje, ni blema. Zrinjanje s ceste, če je potrebno tudi šus svinčenke z nadzvočno hitrostjo direkt v glavo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pa še en mal off komentar.... veš kako bi se taka zadeva končala recimo v Italiji? Bolje da ne. Nikogar tam ne bi bilo treba odpeljat v bolnico. Tam bi se oglasili samo gospodje, ki opravljajo "zaključna dela v zdravstvu"...

Točno tko
zmaga.gif

Ne pa pr ns 33 opozoril...pa streljanje v zrak pa..... nakonc ga pa sodnik še izpusti ker je mel pač težko otroštvo

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
No ja, v tujini policaji nimajo nobenega zadržka nekega divjaka zbit z ceste. Ne reagira na običajno ustavljanje, ni blema. Zrinjanje s ceste, če je potrebno tudi šus svinčenke z nadzvočno hitrostjo direkt v glavo.
Ja v bolj kavbojskih državah. Ampak prileti tudi kakšen šus v nasprotni smeri.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Še zdaj mi ni jasno, zakaj so na kraju nesreče bile potrebne oktavije (7 kosov), kible (3 kosi z vpleteno vred šteto) in dva rešilca?

Ok rešilca še razumem, pogojno še dve kareti, kaj pa je 7 oktavij delalo pa mi ni jasno...

jaka stvar ...pač so bili obveščeni o pregonu, takrat blokirajo okoliške ceste in so se po nesreči pripeljali na kraj dogodka. Saj menda ne misliš, da so se pripeljali s Policijske postaje
confused-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ze ni bil taprav, ce so ga sli lovit. Ce si brez vsega pac lepo vzorno peljes. Loh mas edin smolo, da te gre slucajno preverjat policaj. Osnova pa je, da mas urejen avto, ne pa da pol luci ne dela, pa tablica visi al pa kej. Heh. Brez izpita in registracije gre cist lepo cez, ce si pridn.
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
"Po podatkih policije je 29-letnik med vožnjo po Ljubljani storil več hujših cestnoprometnih prekrškov. Vozil je brez vozniškega dovoljenja, njegovo vozilo ni bilo registrirano, prevozil je rdečo luč, v krožišču vozil v nasprotni smeri in ni upošteval odredb policistov. Tako je ogrožal sebe in druge udeležence v prometu."

Hujši prekrški zame so, vožnja skozi rdečo, pa kontra v krožišču. Vse ostalo je pa treba zraven dodat, da se lepše bere, kot je rekel Lost1. Kaj je vzrok tega lovljenja? Da ni hotel ustaviti najbrž ne bojo napisal, ker so naravno smešni, koliko patrulj je treba, za enga Clio-ta. Če ta nima na vesti dveh ropov in enega umora, naj me tudi koklja brcne.
uf-1.gif

Jaz ne vem kaj mislete. Vsi varuhi pravice tam ob tistem kliotu (da niso še kake rezerviste klical
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Preberi komentarje tisith ki so to videi, pa saj že po cliotu se lepo vidi da se je nekdo direktno v njega zabil...
Samo treba je oci odpreti.

Ne ne, pa ni res. A ne veš, da se lahko pelje Clio tudi bočno. Nobeden se ni v njega zaletel.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Glede na to, kaj naj bi delal na cesti, so očitno ustavili osebo, ki je utemeljeno osumljena k.d. nevarne vožnje. Torej?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
a dejansko res obstaja folk pri nas ki se v tem primeru postavi na stran tega bedaka. da so kao policaji tu krivi. ne se hecat no.
ima da plača vsak cent stroška kateri bojo posledica tega dejanja. da nebojo spet ostali plačevali zdravljenja z anjega pa policijskih stroškov in to.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
ne narobe razumet... ne da se folk postavlja na stran "tega bedaka" ampak je fora v tem, da policija prikazuje stvari po lastni volji, da so prikazani v malce lepši luči.... npr. tista kibla ni nikoli samo "oplazila" tega cliota itd... ga je morala kr lepo zadet.