Zanimiv dokumentarec glede zdravljenja raka, ki je ravnokar prisel ven
Zdaj pa mi prosim razloži kaj ima patent veze s služenjem miljard? Čisto vsem generikom je potekel patent in so na istem nivoju kot vitamin C, pa z njimi kljub temu obračajo miljarde. Še lekadol verjetno obrne kak miljon ali dva dobička.ker je prepoceni. A ni Novartis pred kratkim ukinil nekaj tovarn ker so razni lekadoli in podobno prinašali ne izgubo, ampak premalo dobička? Rak se je pa menda včasih uspešno zdravil z vitaminom C in vodikovim peroksidom; oboje lahko prozvaja kdorkoli, patentirati se ne da
Ampak alternativa pa pozdravi. Majke mi da res.Moja izkušnja pa je, da zdravniško zdravljenje ( kemoterapija, obsevanje, zdravila... vse kar so farmacijski proizvodi samo blažijo posledice ne odpravijo pa vzroka ali same bolezni, ker se po določenem času zopet pojavi!
Vedno je kriva mutacija, ki preprečuje smrt celice. Razlogi za mutacije pa so zelo različni.Sam pa se veliko krat sprašujem kaj sploh povzroči raka, še posebej pri mlajših, otrocih ali mladostnikih, ki bi morali kipeti od energije in zdravja
V končni fazi je kriv imunski sistem, ki takšnih mutiranih celic ne eliminira. Večinoma je v igri neka kombinacija povišanih mutacij in/ali oslabljenega imunskega sistema.Ampak alternativa pa pozdravi. Majke mi da res.
Vedno je kriva mutacija, ki preprečuje smrt celice. Razlogi za mutacije pa so zelo različni.
Ce sem pravilno seznanjen, se ze razvijajo genske terapije, s katerimi se imunski sistem seznani z rakavimi celicami, da so mu vidne in jih napadejo.V končni fazi je kriv imunski sistem, ki takšnih mutiranih celic ne eliminira. Večinoma je v igri neka kombinacija povišanih mutacij in/ali oslabljenega imunskega sistema.
Na povišane mutacije pa navadno vplivajo neki zunanji faktorji - UV svetloba, razne kemikalije (cigaretini dim ipd.), pogosti vnetni odzivi iz X razloga (gluten pri celiakiji, azbest ipd.).
Celo v Ljubljani so odprli tak genski center. Te obdelane celice so zelo učinkovite pri nekaterih vrstah rakov, pa tudi pri drugih genetskih boleznih.Ce sem pravilno seznanjen, se ze razvijajo genske terapije, s katerimi se imunski sistem seznani z rakavimi celicami, da so mu vidne in jih napadejo.
a ne govorijo enako za proticovidna cepiva
Imaš kake izkušnje z alternativo, si jo ti mogoče poizkusil ali imaš od koga info ali izkušnjo, ki je poizkušal tudi alternativo?Ampak alternativa pa pozdravi. Majke mi da res.
Vedno je kriva mutacija, ki preprečuje smrt celice. Razlogi za mutacije pa so zelo različni.
car!Prebolel sem raka(upam)dal kompletno zdravljenje čez pa nisem niti pomislil da nebi zaupal našim zdravnikom,zraven pa ene par ki jim niso pa smo vse do zadnjega že pokopali.Je pa res če ti zdravniki povejo da greš h koncu boš probal vse na žalost pa bolj malo pomaga.
Tudi meni je zdej že 12let ampak strah je skos po malem nekje zadaj v glavi prisoten-ampak se ne damocar!
moj kolega je mel metastaze po celem telesu, dali so mu 6 mesecev, pri 25ih letih...
Dal je čez 9 kemo, sedaj že 10 let negativen.
iz druge ali tretje roke, tako da podrobnosti ne poznam: rak trebušne slinavke, človek bi že zdavnaj moral biti pokojni in ko hodi na kontrole, se dr. samo čudijo da je še živ, uporablja pa cbd smolo ali konopljino smolo ali kakorkoli se že prav imenujeImaš kake izkušnje z alternativo, si jo ti mogoče poizkusil ali imaš od koga info ali izkušnjo, ki je poizkušal tudi alternativo?