Zanimiv članek!!!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Zanimiv članek.......zajema področja čez več delov foruma.......Nekaj za uporabnika JosipBroz-a ( je ravno odprl temo o varčevanju
smile-1.gif
)

Pa tudi kakemu Sijanu bo razširil obzorja.......predvsem se bo navadil brat......kar mu bo dolgoročno razširilo podstreho
evil.gif

Spanspan tudi ti ne spreglej
pozdrav.gif

Edino za prijatelja crashburnta ni 0 zanimivega v njem
frown-1.gif

LINK: http://www.mihamazzini.com/slonadom/dom48.htm

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
http://www.siol.net/priloge/kolumne/miha_mazzini/2011/09/slovenstvo_za_zacetnike.aspx

Ja, populistično. Ravno včeraj ena ******* čez Janšo, kako ji je grozno, ker zaradi njega gre država po gobe. In naj samo čimprej grem, da Janko je pa pokazal, da ima srce, v isti sapi prizna njegov klientelizem in vse finančne mahinacije, ampak on dela to za ljudi, srčen je. Ok, pusti slepa babja jajca. Bejba in verjetno 3/4 ljudi se ne zaveda, da v dreku kakršnem smo je odraz nas samih. Ne 90 poslancev in parih tajkunov ampak recimo 1,5 milijona odraslih ali kolikor nas je. VIP, hvatanje krivin, zajebi druzga, reši sebe, ne plačujmo vrtca, plačajmo minimalno davka, zrihtaj kolegu službo četudi nima pojma itd.. Za nas je to normalno, samoumevno, potiho to podpiramo dokler smo na tem vlaku, ko nam gre slabše jamramo. Sprememb ne delamo, ker vsak raje sedi na stolčku, kjer ima redno plačo, regres, dopust in lahko odplačuje kredo. Postrelit smo se pripravljeni za 20 cm zemlje, ki ti jo občina vzame, da naredi cesto. In kaj imamo od vsega tega? Hecni smo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Še en plačani pralec možganov in pljuvalec po lastnem narodu
uf-1.gif

...pfij, strela jasna šalabajzer butalski.......genocid nad lastnim narodom, to je unikat v svetovni zgodovini....

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Pač denar mora služit, od pisanja knjig ni dobička.

Citat:

... Zaposlen kot računalniški svetovalec na področju uporabniških vmesnikov za internetne in mobilne aplikacije v podjetju TSmedia ...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zarota, a ne? Dejmo ga s kolom čez šimbas. Ampak resnica pa boli in kar piše je resnica, ki jo vidi vsak, ki je zmožen pogleda čez planke. In BMK kaj je Janša, Janko in ostali in koliko je plačan avtor tega članka. Ogledalo to izpljune.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
uf-1.gif

...pfij, strela jasna šalabajzer butalski.......genocid nad lastnim narodom, to je unikat v svetovni zgodovini....

In kaj ni res?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
confused-1.gif

Azuaj je treba na gauge tiste, ki so slovenski denar v Slovenijo vlagali in tu promet delali in prometne davke plačevali in gnali slovensko gospodarstvo, nič prida jebivetre, ki so živeli samo za lastno uživancijo in po celem svetu slovenski denar raztrosili in na tujem gospodarstvo podpirali, pa v nebo kovat, ker so v najetih stanovanjih
uf-1.gif

In ka bi zaj ta rad, pridnim koče pobral in kaj bi pol z njimi, jih luzerjem dal
10.gif

bonk.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik capl pravi:
uf-1.gif

Postavljanje zrcala pred narod pač ni genocid.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če Jazbinšek ne bi raztalal stanovanj, bi bilo verjetno boljše za večino mladih.

Tko sem pa ravno zadnjič eno po radiju poslušal, da ona je bolj boga z 500€ penzije. Samo stanovnje je pa zaslužila v življenju
bonk.gif
(bo treba smileya, ki bruha dodat).

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sj zato ima 500€ penzije, ker smo na račun manjših plač stanovanja gradili,
Po jazbinškovem, so ljudje kupili svojo lastnino.........tak, da mlajših, vas to absolutno nič ne briga, razen če prinesete denar in odkupite svoj delež infrastrukture, ki jo zastonj uporabljate in je isto zgrajena na račun našim manjših plač in zato tudi penzij.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
uf-1.gif

Postavljanje zrcala pred narod pač ni genocid.
Mi tak vemo kakšni smo in smo ponosni nato, v zrcalo se bomo pa gledali, ko se bo nam zahotelo, pa ne zaradi sramu, ki nam ga pralci hočete vcepit, ampak iz ponosa, ker smo Slovenceljni,
.....bog živi nas Slovenceljne in našo šmarnico,
in naše koče pa vrtičke in ograjice okoli njih,
to smo mi, od pamtiveka tu živeči domorodci, prepirljivi in zavistni, ampak to smo mi SLOVENCELJNI
roza.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Koji [cenzura] pa meni potem tržejo 800€ pri mojem vboštvu vsak mesec. ?

Če že zdaj vem, da mečem denar skos okno, če bi ga kuril bi vsaj toplo blo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Klinc če pa vaša generacija ni še nič ustvarila, pol pa kupi stanovanje po tržni ceni, al pa pod most pojdi, čeprav je ta tudi od naše generacije in bi nam po tapravem moral tudi to plačat,
Vse kar vidiš v Sloveniji je naše, od naše generacije,
jst bi vsem mlajšim dodaten davek obesil, za uporabo našega in iz tega naslova bi se čisto spodobne penzije financirale.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Nobenemu ne privoščim, samo pri tebi bom pa užival ko ti bodo 30% mojega dnarja nesli.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Nobenemu ne privoščim, samo pri tebi bom pa užival ko ti bodo 30% mojega dnarja nesli.
evil.gif
Sicer, pa jst pa že uživam, a vam niso, kvazisrednjemu sloju, že nekaj pobrali, vsaj cvilili ste nekaj po tv, kak mesec ali dva nazaj.
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Klinc če pa vaša generacija ni še nič ustvarila, pol pa kupi stanovanje po tržni ceni, al pa pod most pojdi, čeprav je ta tudi od naše generacije in bi nam po tapravem moral tudi to plačat,
Vse kar vidiš v Sloveniji je naše, od naše generacije,
jst bi vsem mlajšim dodaten davek obesil, za uporabo našega in iz tega naslova bi se čisto spodobne penzije financirale.
Sam tule te pa potpontam 100%.
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Pa še en zanimiv članek iz privat časopisa:

Priponke

• 1621816-Susecovcasopis.pdf
    280,8 KB · Ogledi: 309

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Slovenija je zaj... v tranziciji, pa tega nihče ne šteka. Zato pa moramo štartat znova. Pa ne z istimi facami.

LP