Zanimam se za garmin

centrum

Pripravnik
8. mar 2008
35
0
6
Kupil bom navigacijo garmin 765T je kje kdo,ki pozna koga,ali mi zrihta navigacijo za ceno od 300 do 340€ z računom in garancijo!
Lp

medeni

Pripravnik
6. dec 2008
56
0
6
Murska Sobota
Mislim, da nobene bistvene razlike razen, da ima 860T govorno upravljanje celetne naprave. Dela brezhibno, če obvladaš kateri svetovni jezik (nemščina, angleščina, španščina, francoščina pa še nekateri) drugače pa ne vem v čem je še razlika...

centrum

Pripravnik
8. mar 2008
35
0
6
Glejte ne vem ali naj vzamem ponuja mi garmin nuvi 765T za 300€ vse v redu,samo nekaj me moti dela na garminu je brez računa pravi pa,da karkoli bi bilo narobe se obrnem nanj in garmin bo popravljen,ali naj ga vzamem ali naj kupim novega z računom!
Lp

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik centrum pravi:
Glejte ne vem ali naj vzamem ponuja mi garmin nuvi 765T za 300€ vse v redu,samo nekaj me moti dela na garminu je brez računa pravi pa,da karkoli bi bilo narobe se obrnem nanj in garmin bo popravljen,ali naj ga vzamem ali naj kupim novega z računom!
Lp
Ja ja take smo ze slišal al je ukraden al pa je nekaj res narobe z njim potem ko pa ne bo delal pa se ti človek ne bo več oglasil ti pa bošostal brez garancije. Bolje da ga kupiš v nemčiji ali avstriji pa imaš račun in potrjeno garancijo. Garancija ti potem velja tudi pri nas!

I

Izbrisan uporabnik #488

860 model je "star" model, nov bi bil 865, zato sploh ni neke velike razlike v ceni.
Če odmislimo govorne napotke, je model 765 "znatno" poboljšan.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Bane_ pravi:
Citat:
Uporabnik centrum pravi:
Lp
Ja ja take smo ze slišal al je ukraden al pa je nekaj res narobe z njim potem ko pa ne bo delal pa se ti človek ne bo več oglasil ti pa bošostal brez garancije. Bolje da ga kupiš v nemčiji ali avstriji pa imaš račun in potrjeno garancijo. Garancija ti potem velja tudi pri nas!

ne zavajaj......garancija ne velja pri nas.

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Bane_ pravi:
Citat:
Uporabnik centrum pravi:
Lp

ne zavajaj......garancija ne velja pri nas.

13.gif
Seveda mora biti račun ali garancija potrjena (eBay račun ne velja!!)

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Kam se pa pošlje potem naprava v primeru okvare, če je kupljena prek Ebaya. Ali podobnih internetnih naslovov?

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik Teddy pravi:
Kam se pa pošlje potem naprava v primeru okvare, če je kupljena prek Ebaya. Ali podobnih internetnih naslovov?

Lahko jo daš na servis tudi k nam v sloveniji vendar boš popravilo plačal! Ker z računi iz second hand trgovin ne moraš uveljavlati garancije nikjer!

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
No to me zanima. Mogoč nisem bil dovolj jasen. Prek internetnih trgovin razumem, de njim pošlješ nazaj (v času garancije), sam na Ebayu in podobnih kupčijah pa nisem vedel kako in če sploh lahko uveljavljaš garancijo. Hvala

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Ne vem, če v primeru nakupa od "tipa" (fizične osebe) lahko pošlješ njemu nazaj za popravilo v času garancije? Če je prodajalec (tip) kolikor toliko pošten in prodaja napravo v garanciji ti mora priložiti račun, kjer je naprava kupljena in potem tam iščeš "garantiranje" popravila! Seveda če ne gre za račun od t.i. pooblaščenega prodajalca proizvoda, ki "garantira" popravilo pri vseh pooblaščenih serviserjih.

Nazadnje urejeno:

medeni

Pripravnik
6. dec 2008
56
0
6
Murska Sobota
Če moje mnenje kaj šteje take zadeve jaz nikoli ne kupim izven neke "spodobne" trgovine. To je kot računalnik od Hoferja ali krkoli takega. Ko zadeva štrika (in to vedno, če je kupljena na takem mestu) potem to pošlješ nekam na servis in dobiš vrnjeno za 20 dni mogoče, če maš srečo. Jaz to kupim tam kamor lahko zjutraj odpelam in popoldne popravljeno vzamem, če pa ne popoldne pa vsaj drug dan.
Mislim, da en pregovor pravi, da lenuh 2x stopi skopuh 2x plača (to jemat kot šalo) samo moje mnenje je pač tako. Res mam en kup te krame doma samo ničesar nisem kupil izven "spodobne" trgovine. Kjer kupim tam mora bit servis oziroma poskrbljeno, da se zadeve zelooo hitro popravi.