Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Najboljš so bili stari kateri so imeli živo srebro noter tapravo, sedaj tega ni že vrsto let.
Haha, kakšno nebulozo si zdaj napisal!Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Sicer, ne vem, naj me doktor popravi, ampak a ni tko, da se do 38, 38,5 naj sploh nebi zbijalo? Zase vem, da telesnega termometra praktično ne rabim, razen takrat ko sem bolan, da vem kdaj je res kritično, da zbijam temperaturo, sicer je to (hvala bogu) 1x na dve leti, če...
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...
neumnost merjenje v riti - sploh za dojenčka. Mi je glih zdaj kolegica rekla, da so jim v šoli za starše rekl, da pod pazduho, druga možna meritev je pa v ušesu. V riti se pa ne meri več. Pa čim manj kompliciranega kupit.
Še v bolnicah jutranjo temperaturo merijo v ušesu
Citat:
Uporabnik john pravi:
pozdravljeni
Jaz uporabljam že nekaj let ta termometer
http://www.star2000.si/dok/termometer-brezkontaktni-thermofocus-tecnimed.htm
Zaenkrat brez pripomb. Ker moj sin ne prenese, da bi se ga dotikal s termometrom, smo kupili tega. Tudi ponoči je praktično da se ti ne zbudi.
Samo cena ni preveč ugodnaMislim da smo dali okrog 100eur.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Haha, kakšno nebulozo si zdaj napisal!Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Sicer, ne vem, naj me doktor popravi, ampak a ni tko, da se do 38, 38,5 naj sploh nebi zbijalo? Zase vem, da telesnega termometra praktično ne rabim, razen takrat ko sem bolan, da vem kdaj je res kritično, da zbijam temperaturo, sicer je to (hvala bogu) 1x na dve leti, če...
Dej ga no srat, kako da rabiš termometer samo takrat, ko si bolan? Jaz ga uporabljam redno vsak dan....