zamujanje javnega prevoza - možna tožba?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
No, pa v ponedeljek, ko bo vlak spet zamujal ..
In ti boš šel spet s tem vlakom?
bonk.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ma, javna prometna infrastruktura v Sloveniji, še posebej železniška, je joke. Že po defaultu imajo hitrosti in čase prevoza še iz časa Avstroogrske, potem pa še zamude, da ni več ničemur podobno. In potem se bunijo, da se nihče noče vozit z vlaki. Zakaj bi se že?

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
In popolnoma enostavno je zgradit superduper zeleznice po katerih bo vlak pičil 300km/h..

Vlak je namenjen unim k majo viška časa ali pa nimajo za avto. Da bi se pa v službo vozil z vlakom.. haha to pa je služba! in to z jesenic.. torej 3+ ure na dan zabiješ na vlaku? + 8 ur službe? In to ob taki službi da si nemorš privoščit avta? Usmiljenje z moje strani..

Sicer pa če vsak dan zamuja pač greš na en vlak prej oz. to zamudo vkalkuliraš in se počutiš kot da nebi zamudil..

Sem se včasih tudi sam vozil z vlakom občasno in ni bilo nobenih zamud (5min ali manj ne štejem), oz. zelo redko.

Se pa strinjam da je vlak predrag.. cene bi mogle bit -50% in bi postal zanimiv..

Če nimaš avta in ne maraš vlaka.. http://prevoz.org/

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
No, pa v ponedeljek, ko bo vlak spet zamujal ..
In ti boš šel spet s tem vlakom?
bonk.gif

Amm .. ti napišem po slovensko .. četudi grem na vlak, ki štarta ob 4.00, jaz pa moram biti v službi ob 7.00, vožnja traja 30 minut, bo vlak imel zamudo .. zamujam torej NE v službo, pač pa ima vlak zamudo .. kje si se torej izgubil?
smirk-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Otroka več kot 10h ne smem pustiti v vrtcu .. se pravi, da lahko imam največ 1h za vožnjo v eno smer v službo .. kot vidiš, ne morem na prejšnji vlak ..

Zaradi istega razloga, imam tudi težave ujeti avtobus, ki me od vlaka odpelje do vrtca .. ker ga zaradi zamude zamudim ..

In zaradi bedarij vlaka, mi lahko na vrata potrka glup center za socialno delo in me obtožijo zanemarjanja otroka ..

Na kateri vlak torej naj grem?

In tudi iz službe naj grem torej 1h prej, da bom ujel avtobus .. Na koncu meseca bom pa s primanjkljajem ur naredil kaj?

.. Ne, na tiste email naslove še nisem pisal, ker sem upal, da bodo v novim voznim redom s 13.13. 2010 uredili zadeve, pa jih niso .. In danes isto .. Sem se peljal z avtom v Ljubljano in videl folk, kako zmrzuje v Medvodah na postaji ob 8.04, ko bi moral vlak priti v Lj na končno postajo ob 8.05 ..

Jim pa zagotovo pišem danes, poiščem pa tudi kontakt s tistega plakata ..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Ne, na tiste email naslove še nisem pisal, ker sem upal, da bodo v novim voznim redom s 13.13. 2010 uredili zadeve, pa jih niso ..

There's yer problem mister !
evil.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
grin1.gif

hihihi

my bad .. 13.12.10 .. tole je pa že skor kot odštevanje do novega leta
smile-1.gif

Aja, pa poslal pritožbo na vse naslove hkrati, naslovil na železnice. Da vidimo kaj bo .. ČE bo ..

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Citat:
Uporabnik kripo pravi: Sem se peljal z avtom v Ljubljano in videl folk, kako zmrzuje v Medvodah na postaji ob 8.04, ko bi moral vlak priti v Lj na končno postajo ob 8.05 ..

Danes je vlak iz Kranja proti Ljubljani, ki bi moral prispeti v Šk. Loko ob 7:41 zamujal najmanj 30 minut. Ob 8:15 ko sem se odpeljal z avtobusom še ni prispel na postajo.

Da bo vlak imel polurno zamudo so na postaji povedali ob cca 7:55.
hysterical-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi: Sem se peljal z avtom v Ljubljano in videl folk, kako zmrzuje v Medvodah na postaji ob 8.04, ko bi moral vlak priti v Lj na končno postajo ob 8.05 ..

Danes je vlak iz Kranja proti Ljubljani, ki bi moral prispeti v Šk. Loko ob 7:41 zamujal najmanj 30 minut. Ob 8:15 ko sem se odpeljal z avtobusom še ni prispel na postajo.

Da bo vlak imel polurno zamudo so na postaji povedali ob cca 7:55.
hysterical-1.gif

No, tale vlak, o katerem sem pisal, je imel 50 minutno zamudo!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Avto, druge nimas. Na dolgem mostu pustis in se peljes z busom. Ce bi se mi slo sploh ne bi razmisljal o drugih opcijah, sedaj pa ali se vam bliska za siht al pa ne vem kaj. Bus, vlak, bus, vrtc... Avto je avto, cetudi drazji.